logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Summer – o colecție de fronturi aparte

S-a dovedit chiar în România că pentru ca mobilierul să-și schimbe aspectul e suficient să umbli la fronturile ușilor și sertarelor. Nu e nevoie să reinventezi apa caldă! Cei care au făcut această demonstrație sunt o echipă de tâmplari din București ce realizează mobilă la comandă – Fronturi MDF Vopsit.

summer_comoda-4426
Cum se schimbă fața mobilierului cu un strop de inspirație/Fronturi MDF Vopsit
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 August 2019

Colecția Summer este una foarte inspirată, mai ales în aceste zile care duc cu gândul la vacanță. De fapt, Summer este o colecție de fronturi, atât de proaspete ca model și simple ca execuție încât se integrează perfect stilului modern cu accente minimaliste. Materialul folosit este MDF-ul furniruit, iar mânerele ușilor și sertarelor sunt din alamă.

În colecția de vară Summer intră un dulap cu două uși și o comodă cu șase sertare, care, grație fronturilor în linii geometrice ușor curbate, își găsesc locul și într-un living, și într-un dormitor. Din aceeași colecție mai fac parte și un corp de bibliotecă cu polițe, un model de noptieră și un corp specific mobilierului multimedia.

Fronturi MDF Vopsit
Fronturi MDF Vopsit

Oricare dintre piesele colecției Summer poate fi comandată la atelierul Fronturi MDF Vopsit; nu se găsesc pe piață, iar pentru proiectarea lor e nevoie să luați legătura cu direct cu tâmplarii atelierului. Deviza lor este: „Desenăm, proiectăm și producem ideile tale!” Toate fronturile de mobilă se produc, la alegerea clientului, din MDF sau lemn masiv, prin frezare CNC, vopsire, băițuire și lăcuire.

Fronturi MDF Vopsit
Fronturi MDF Vopsit
Fronturi MDF Vopsit