logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei scaune turcoaz spectaculoase

Malawi, Dinozoli și Tarka sunt trei exemple de mobilă capabilă să dea zonei de dining un stil original și plin de viață. Dincolo de designul special, ceea ce au aceste trei scaune în comun sunt combinațiile cromatice în care rolul principal revine culorii turcoaz.

turcoaz-4434
Scaune turcoaz produse în România/Photoliu.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 August 2019

Trei scaune tapițate, trei feluri de design, trei stiluri de amenajare diferite și trei producători de sine stătători. Nuanța turcoaz diferă de la un model la altul, dar culoarea își face treaba în toate cele trei variante. Turcoazul este o culoare vie, liniștitoare, folosită în amenajările interioare pentru a aduce un aer tineresc, de prospețime oricărei încăperi. Rămâne în același timp o culoare plină de strălucire și intensitate, pe care numai cei mai creativi producători de mobilă au curajul s-o folosească. Iată-i pe trei dintre aceștia:

Mobila Dalin – cu scaunul tapițat Tarka, ideal pentru zona de dining, în jurul unei mese de culoare neutră. Tarka are un design bazat pe forme rotunde, atrăgătoare, confortabile și un spătar și șezut umplute cu spumă poliuretanică cu densitate mare. lasă impresia unui culcuș plin de culoare, astfel că se poate folosi și ca scaun de masă, și ca fotoliu pentru zona de relaxare.

Tarka Fotoliu
Tarka Fotoliu

Somproduct – cu scaunul tapițat Malawi, având de asemenea culori diferite pentru partea din față și cea din spate. Designul se bazează pe linii geometrice drepte, încadrând scaunul într-un stil ceva mai sobru, mai degrabă elegant decât ultraconfortabil. Dă bine în jurul unei mese, dar și într-un colț de bibliotecă, sub o fereastră luminoasă.

www.somproduct.ro

Photoliu – cu scaunul tapițat Dinozoli, caracterizat de-o combinație cromatică curajoasă, turcoaz și coral. Acest model este unul reprezentativ pentru stilul clasic cald, fiind un scaun tipic destinat zonei de dining. Designul cu spătar rotund și șezut hexagonal amintește de scaunele oficiale, adesea întâlnite în revistele dedicate vedetelor.

photoliu.com

Oricare dintre aceste trei modele de scaun turcoaz își poate face loc cu ușurință în locuințele contemporane.

Publicitate
Publicitate