logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

BlackMob: mobilier pentru birouri surprinzătoare

Ne referim la birourile unei companii, nu biroul de acasă. Și aici propunerea este de luat în seamă: mobila sobră, neutră, rece și banală ar merita schimbată cu piese în diferite stiluri de amenajare – de ce nu și vintage? – pline de culoare și originalitate.

blackmob-4438
Birouri colorate și accente atipice/Blackmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 August 2019

BlackMob este un magazin de mobilă din Constanța specializat în colecții de mobilă office, dar piesele nu sunt câtuși de puțin clasice. Moderne sau vintage, într-o culoare vie sau mai multe, propunerile BlackMob ies din tiparele birourilor din România. Am Ales trei exemple edificatoare:

www.blackmob.ro
Parantez este un dulap office absolut atipic. Corespunde așteptărilor legate de funcția de depozitare, dar designul geometric al corpului e completat de două picioare metalice cu totul neașteptate, construite dintr-o încrengătură de bare subțiri care, în ciuda aparențelor, asigură stabilitatea necesară.

www.blackmob.ro
Același tip de picioare se regăsește și la măsuța de cafea Xenon, unde blatul mesei e completat de un corp cu rol de depozitare la vedere. Forma acestei măsuțe de la BlackMob este atât de atipică, încât vrea, nu vrea, este centrul atenției.

www.blackmob.ro
Setul de canapea și fotolii Vana combină pielea ecologică cu lemnul masiv și un design modern cu un stil marcat de tușe asiatice. Se potrivește într-un birou directorial, destinat întâlnirilor cu partenerii de afaceri. Cele două fotolii și canapeaua Vana sunt construite pe un profil metalic, deci absolut rezistente, iar tapițeria din piele ecologică e umplută cu burete pentru confort deplin.
În curând, la BlackMob va fi disponibilă și mobilă pentru living și dormitor.

Publicitate
Publicitate