logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Transformă mobila veche în mobilă de vis

Nu ai ce face cu mobila veche? Vrei mobilă plină de culoare și rezistentă? Îți dorești să investești puțin în mobilă, dar cu rezultate mari? Stilul shabby chic este răspunsul la toate aceste întrebări. În Craiova stilul shabby chic este povestea unui atelier tare simpatic.

atelier_elvira-5772
O afacere simpatică în Craiova/Shabbychic.ro
Andreea Chiru  |  09 Octombrie 2020

Explozie de culoare, combinații cromatice pline de viață și care tihnesc ochiul, piese de mobilier cu rol funcțional dar și nespus de decorativ – pe scurt, despre asta este atelierul Mobila Shabby Chic din Craiova. Înființat de Elvira, o fană a acestui stil, permite clienților să achiziționeze mobilă personalizată în mai multe feluri.

Cu mobila clientului. Dacă ai mobilă veche acasă, și cei mai mulți dintre noi avem, poți apela la atelierul Elvirei pentru transformare. Trimiți poze cu mobilierul, alegi un stil care să-ți placă – shabby chic, rustic sau vintage, alegi și culorile, iar Elvira îți va propune modelul care să corespundă așteptărilor tale. Mobilierul poate fi ridicat chiar de reprezentanții atelierului de la domiciliul clientului, pentru cei din Craiova.

www.shabbychic.ro

Cu mobilă netransformată disponibilă la atelier. În atelierul Elvirei găsești multă mobilă veche, second hand care-și așteaptă transformarea. Alegi piesa de mobilier care-ți place cel mai mult și îi comunici Elvirei stilul în care ai vrea să arate, eventual și paleta cromatică dacă ții să fie o anumită culoare.

www.shabbychic.ro

În atelierul Mobilă Shabby Chic din Craiova mai există o posibilitate: în cazul în care nu ai mobilă veche și nici nu găsești în atelierul Elvirei ceea ce cauți, îi poți trimite Elvirei ceea ce cauți și poți chiar trimite și câteva poze inspirate de pe net cu mobila visată. Elvira va căuta la furnizorii de mobilă veche exact ceea ce îți trebuie, apoi îți va propune un stil de transformare.

www.shabbychic.ro

Dacă toate acestea ți se par complicate, poți efectiv să vizitezi magazinul online al atelierului Mobilă Shabby Chic și să cumperi direct de acolo o piesă gata transformată. Prețurile sunt accesibile, iar mobilierul este de tip vechi, curățat și transformat cu ajutorul culorii și finisajelor în piese de revistă.

Mobila Shabby Chic – cum se face
Procesul de transformare este denumit upcycling și se regăsește printre metodele cele mai sustenabile pentru reintegrarea în folosință a unor piese de mobilier vechi, de altfel de calitate. Mobila este recondiționată, apoi vopsită cu un tip de vopsea specific stilurilor shabby chic, retro, rustic – Chalk Paint sau  vopsea calcaroasă. Se aplică cam trei straturi de vopsea, apoi piesa de mobilier este șmirgheluită; ultima etapă este aplicarea unui strat de lac sau ceară, în funcție de stilul ales de client. De menționat că în atelierul Elvirei, toate piesele de mobilier sunt transformate manual. Pentru personalizare maximă, se aplică chiar mici imperfecțiuni precum șlefuiri, pete de culoare sau finisaj patina timpului.

„Pentru mine o casă care îți dă căldură sufletească are un mobilier cu un aspect unic și cu personalitate, nu doar cu linii drepte, aspect lucios și fără caracter”, se arată pe site-ul Mobila Shabby Chic.

www.shabbychic.ro
www.shabbychic.ro

Publicitate
Publicitate