logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Programul Creative Night Talk în luna octombrie

Conferințele Creative Night Talks continuă și în luna octombrie. Proiectul implementat de Revista Atelierul este moderat de Mihaela Ion, în fiecare joi seara între orele 21:00 și 22:00. Conferințele se transmit pe pagina de Facebook Revista Atelierul. Sunt deja programate întâlnirile lunii octombrie.

creative_night_talks_fbevent_oct8-5766
Seria conferințelor Creative Night Talk continuă!
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Octombrie 2020

Prima conferință Creative Night Talks a lunii octombrie este programată pentru 8 octombrie, invitată Carmen Dumitrescu, conferenţiar universitar doctor la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu. Următoarea joi,  pe 15 octombrie, ne întâlnim cu Ana Tudora – creator de produs; conferința din 22 octombrie este dedicată  arhitecturii din România, ca invitat fiind arhitect Matius Ichim. În fine, ultima joi a lunii octombrie, pe 29 octombrie, este programat un dialog despre bijuterie internaționale cu Anca Negescu.

www.revista-atelierul.ro
www.revista-atelierul.ro
www.revista-atelierul.ro
www.revista-atelierul.ro

Conferinţele online Creative Night Talks propun o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici în domeniul creativ şi cel conex. Speakerii sunt invitaţi să ne vorbească direct din atelierul lor sau din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate cu care suntem obişnuiti în această perioadă de pandemie cu COVID-19.

S-a decis ca aceste conferințe Creative Night Talks să se desfășoare online tocmai pentru a facilita accesul categoriilor de public ce locuiesc în afara centrelor urbanistice,  categorii de public care, în condițiile pandemiei, nu ar putea beneficia de astfel de întâlniri cu speakeri cu know-how pluridisciplinar. Orice persoană cu o conexiune la internet poate vedea în timp real pe pagina de Facebook Revista Atelierul aceste conferinţe sau le poate urmări ulterior.
Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul
– pagina Revista Atelierul de Facebook

 „Vizibilitatea de care se bucură aceste conferinţe ne face să gândim proiectul şi la nivel internaţional, astfel că în următoarele luni vom avea invitaţi din afara țării. Conferinţele Creative Night Talks au devenit definitorii pentru fiecare joi seara, când transmitem publicului nostru detalii pertinente despre industriile creative şi culturale. Suntem încântați să avem speakeri din domenii diferite – de la arhitecți (Matius Ichim) sau profesori universitari (conf. univ. dr. Carmen Dumitrescu) la creativi care şi-au descoperit pasiunea după ce au activat în alte domenii (Anca Negescu, Ana Tudora). Fiecare speaker din luna octombrie vine cu o poveste de business, cu o poveste de rebranding personal şi cu un know-how competent”, a declarat Mihaela Ion.

Pe lângă proiectul Creative Night Talks, din 22 octombrie 2020 Revista Atelierul propune proiectul Şcoala Atelierul online pentru Antreprenori Creativi, proiect online destinat celor care doresc să înceapă o afacere creativă sau care vor să schimbe anumite aspect din businessul lor creativ. Punem accentul atât pe partea creativă, cât şi pe cea antreprenorială, oferind informaţii despre: cum să-ți descoperi inspirația și stilul personal, de la concept la colecție; creativitate versus plagiat, reproducere şi recontextualizare, designul de produs între hobby și afacere, cum să-ți creezi un brand, tehnici de promovare a produselor de autor, business modeling: cheltuieli versus profit; branding și rebranding, customer care. Detalii despre Scoala Atelierul online pentru Antreprenori Creativi, pe www.revista-atelierul.ro

Creative Night Talks este un proiect de digitalizare a unei arhive colective a creativilor în perioada pandemiei de COVID – 19, este o arhivă contemporană în plină desfăşurare. De peste 10 ani, Revista Atelierul și-a creat o reputație națională și internaţională, implementând proiecte diverse în parteneriat cu instituţii şi artişti din domeniu. Începând cu anul 2010, Revista Atelierul este un promotor activ al industriilor creative naţionale şi internaţionale cu un public de peste 9 milioane de vizitatori ai site-ului www.revista-atelierul.ro

Publicitate