logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Barocco – o colecție verde pentru living

Pentru cei care nu se pot adapta stilului minimalist, dar nici nu își doresc în living mobilier ultraclasic, există posibilitatea de a alege o soluție de compromis de la Moldwood. Și anume un set de mobilier creat în stil baroc, dar într-o culoare absolut modernă.

barocco-5765
Set clasic în nuanță modernă, de la Moldwood.
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Octombrie 2020

E vorba de colecția Barocco de la Moldwood, o colecție sofisticată pentru living, disponibilă atât în varianta de serie, dar și într-o variantă personalizată, pe comandă specială, la cererea clientului. Colecția Barocco se compune din mai multe corpuri pentru depozitare, plus un set de masă cu scaune dining.

O vitrină clasică, cu design și decorații de inspirație barocă, este soluția perfectă pentru un living în care vesela trebuie expusă, nu doar folosită. Vitrina e compusă dintr-un corp cu uși din lemn și o vitrină cu polițe, închisă cu uși de sticlă. Moldwood are pentru această piesă și o variantă ceva mai tradițională, adică o vitrină cu uși transparente de sus până jos.

www.moldwood.ro
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Comoda Barocco reprezintă a doua piesă cu rol de depozitare a colecției de la Moldwood, fiind o piesă de mobilier masiv, din lemn masiv, decorată cu încrustații realizate manual. Are designul unei console, dar funcție de depozitare și se potrivește de minune pe unul dintre pereții cei mai înguști ai livingului.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Setul de masă și scaune Barocco merită centrul încăperii, atât prin stilul de inspirație barocă, cât mai ales prin culoarea verde, chiar neobișnuită pentru astfel de piese. Masa este una extensibilă, având dimensiuni de 250cm în varianta de maximă deschidere. Scaunele tapițate reprezintă o curajoasă combinație cromatică între lemn vopsit și tapițerie cu motive florale, toate fiind în tonuri mai deschise sau închise de verde pal. Se păstrează ornamentele decorative în stil baroc, sub forma picioarelor de leu și a marginilor rotunjite.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Despre Moldwood
Moldwood este reprezentanța în România a fabricii de mobilă ErgoLemn din Republica Moldova, înființată cu 20 de ani în urmă. Sunt specializați în mobilă clasică din lemn masiv și mobilă tapițată, sursa de inspirație fiind mobilierul italienesc. Oricare dintre colecțiile Moldwood se pot personaliza la nivelul culorii, materialelor, accesoriilor decorative lucrate manual. 

Publicitate