Barocco – o colecție verde pentru living

Pentru cei care nu se pot adapta stilului minimalist, dar nici nu își doresc în living mobilier ultraclasic, există posibilitatea de a alege o soluție de compromis de la Moldwood. Și anume un set de mobilier creat în stil baroc, dar într-o culoare absolut modernă.

 +5
Set clasic în nuanță modernă, de la Moldwood.
  |  

E vorba de colecția Barocco de la Moldwood, o colecție sofisticată pentru living, disponibilă atât în varianta de serie, dar și într-o variantă personalizată, pe comandă specială, la cererea clientului. Colecția Barocco se compune din mai multe corpuri pentru depozitare, plus un set de masă cu scaune dining.

O vitrină clasică, cu design și decorații de inspirație barocă, este soluția perfectă pentru un living în care vesela trebuie expusă, nu doar folosită. Vitrina e compusă dintr-un corp cu uși din lemn și o vitrină cu polițe, închisă cu uși de sticlă. Moldwood are pentru această piesă și o variantă ceva mai tradițională, adică o vitrină cu uși transparente de sus până jos. +5 www.moldwood.ro +5 www.moldwood.ro

Comoda Barocco reprezintă a doua piesă cu rol de depozitare a colecției de la Moldwood, fiind o piesă de mobilier masiv, din lemn masiv, decorată cu încrustații realizate manual. Are designul unei console, dar funcție de depozitare și se potrivește de minune pe unul dintre pereții cei mai înguști ai livingului. +5 www.moldwood.ro

Setul de masă și scaune Barocco merită centrul încăperii, atât prin stilul de inspirație barocă, cât mai ales prin culoarea verde, chiar neobișnuită pentru astfel de piese. Masa este una extensibilă, având dimensiuni de 250cm în varianta de maximă deschidere. Scaunele tapițate reprezintă o curajoasă combinație cromatică între lemn vopsit și tapițerie cu motive florale, toate fiind în tonuri mai deschise sau închise de verde pal. Se păstrează ornamentele decorative în stil baroc, sub forma picioarelor de leu și a marginilor rotunjite. +5 www.moldwood.ro

Despre Moldwood
Moldwood este reprezentanța în România a fabricii de mobilă ErgoLemn din Republica Moldova, înființată cu 20 de ani în urmă. Sunt specializați în mobilă clasică din lemn masiv și mobilă tapițată, sursa de inspirație fiind mobilierul italienesc. Oricare dintre colecțiile Moldwood se pot personaliza la nivelul culorii, materialelor, accesoriilor decorative lucrate manual. 


Stas Mobila – dressinguri așa cum trebuie

Mobila Stas din județul Botoșani promovează un stil de mobilier modern, practic, dar inspirat din amenajările clasice. Pe plan local, în județul Botoșani, se află printre producătorii de mobilier cei mai căutați pentru dressinguri.

 +5
Mobilier STAS pentru depozitare/Stasmobila.ro
  |  

În colecțiile de mobilă ale fabricii Stas se regăsesc piese de toate felurile, pentru amenajarea întregii case. Dar printre cele preferate de clienți sunt dressingurile. Explicația: fiecare model impresionează prin forma elegantă și ușurința integrării în spațiul dormitorului. Sunt dressinguri realizate cel mai des pe lățimea peretelui. Combinațiile soluțiilor de depozitare reprezintă un alt atu – sunt variate ca formă, ca estetică și ca tip, de la sertare până la boxuri sau spații de depozitare la vedere.

Dressingurile de la Mobila Stas se pot executa pe comandă, după dimensiunile solicitate de fiecare client; producătorul le încadrează în categoria mobilierului premium, datorită designului și finisajelor. Respectând însă aceste două criterii, dressingurile fabricate de Mobila Stas sunt mobilier personalizat nu doar ca dimensiuni, ci și ca model. Culoarea albă rămâne preferată printre clienții acestei fabrici din Botoșani, datorită faptului că denotă eleganță și clasicism.

Despre Mobila Stas
Fabrica Stas se află în comuna Vorona din județul Botoșani; a fost înființată în anul 2004 drept fabrică de tapițate. De-a lungul timpului s-a investit în tehnologie și specializarea angajaților, iar producția de mobilier s-a diversificat foarte mult. Cu un număr constant de 40 de angajați, aflați la Mobila Stas încă din primii ani de funcționare, această fabrică dorește să devină lider pe piața din nord-estul României în domeniul produselor de mobilier personalizat. +5 www.stasmobila.ro +5 www.stasmobila.ro +5 www.stasmobila.ro +5 www.stasmobila.ro


IKEA și LEGO lansează BYGGLEK

A sosit momentul lansării unei colecții inovatoare pentru IKEA! Colecția BYGGLEK a apărut în urma colaborării cu LEGO Group și reprezintă o soluție de depozitare distractivă, inspirată de piesele LEGO. În magazinele IKEA din România, colecția BYGGLEK e disponibilă începând cu 1 octombrie.

 +4
Depozitarea devine o joacă!IKEA.ro
  |  

IKEA Suedia AB și LEGO Group au pornit o colaborare interesantă, având la bază ideea de a împăca nevoia de joacă a copiilor cu nevoia de depozitare a părinților. E vorba deci despre o colecție realizată pentru camera copilului, în cel mai pur scandinav stil posibil – ingenios de simplu! Colecția BYGGLEK reprezintă o soluție inedită, o combinație de depozitare și joacă într-un singur produs: cutii prevăzute cu șanțuri LEGO în partea de sus și în față. Astfel copii pot folosit cutiile BYGGLEK în cadrul construcțiilor LEGO, în același timp părinții putând depozita în aceste cutii diverse obiecte din camera celui mic și chiar construcțiile LEGO. În colecția BYGGLEK sunt incluse și piese LEGO special concepute cu acest prilej.

În colecția BYGGLEK se regăsesc o varietate de produse: un set format din trei cutii mici, două seturi de cutii mari și un set de cărămizi LEGO. Împreună cu șanțurile prevăzute pe capacul și pe partea din față a fiecărei cutii, cei mici au la dispoziție tot ce le trebuie pentru a juca acest minunat joc ce pune mintea la contribuție.

„La IKEA credem întotdeauna în puterea jocului. Jocul ne permite să explorăm, să experimentăm, să visăm și să descoperim”, spune Andreas Fredriksson, designer IKEA Suedia. „Acolo unde adulții văd de multe ori dezordine, copiii văd un mediu creativ stimulant. Iar BYGGLEK vine să anuleze aceste diferențe din felurile de a privi lucrurile, pentru a asigura un mediu de joacă mai creativ în casele din întreaga lume. În plus, colecția BYGGLEK se potrivește perfect și cu alte produse IKEA, astfel încât creația copiilor dumneavoastră poate deveni o piesă decorativă unică pentru locuință.”

Vorbind despre colecția BYGGLEK, Rasmus Buch Løgstrup, designer LEGO Group, a declarat că „BYGGLEK este mai mult decât o cutie. Este, în același timp, un spațiu de depozitare, cât și unul de joacă. BYGGLEK oferă familiilor o gamă de produse care ajută la crearea de spațiu pentru joaca de zi cu zi – prin alimentarea creativității, făcând posibilă joaca împreună. Oferă posibilitatea de a te juca, de a prezenta cele mai cool creații și de a te întoarce pentru a reasambla, a modifica, a recrea sau pentru a o lua de la capăt. BYGGLEK este despre posibilități infinite, la fel cum este și sistemul LEGO de joc.”

Colecția BYGGLEK va fi scoasă la vânzare în magazinele din România începând cu 1 octombrie. +4 www.IKEA.ro +4 www.IKEA.ro +4 www.IKEA.ro


Izamob – fotolii cu ladă de depozitare

Stilul clasic continuă să aibă fani și în România. O fabrică de mobilier din Călărași produce cu succes mobilă clasică, în special pentru living și dormitor. Dincolo de designul tradițional, mobilierul este realizat cu funcții destul de moderne.

 +4
Fotolii de dormitor, fabricate la Călărași/Izamob.ro.
  |  

Fabrica de mobilă poartă denumirea de Izamob și are o experiență de 19 ani pe piața producătorilor de mobilă din România. s-au specializat în fabricarea de canapele, fotolii și paturi în mod special, executând modele variate ca design și stil.

Printre cele mai interesante piese de mobilier de la Izamob se află fotoliile pentru dormitor. Sunt trei modele clasice, care s-ar potrivi în amenajări așezate, concentrate pe nevoia de confort și cu mici accente de eleganță potolită: fotoliul Modena, fotoliul Liuba și fotoliul Orient.

Aceste trei modele de la Izamob sunt disponibile în mai multe variante de culoare, fiind vorba de tonuri pastelate spre îmblânzirea designului clasic. Fotoliile Modena și Orient sunt prevăzut cu mânere vânjoase, rotunjite, peste care vin două brațe de sprijin din material dur (lemn) pe care poți odihni mâinile, dar și eventual o ceașcă de cafea sau un pahar de vin. Modelul Liuba este cel mai simplu, cu unele tușe minimaliste, având brațele drepte și spătarul drept. Cel mai mare avantaj al acestor fotolii de la Izamob e reprezentat de lada de depozitare, ascunsă sub șezutul fiecăruia dintre fotolii. Accesul este foarte simplu – prin ridicarea șezutului. Se pot păstra acolo reviste, pături, chiar pernuțe de canapea.

Cu dimensiuni moderne, adică nu foarte mari, aceste trei modele de fotolii de la Izamob ocupă spațiu destul de puțin, fiind ușor de integrate acolo unde se simte nevoia unei astfel de piese de mobilă. Dar producătorul le recomandă în special pentru colțul de relaxare al dormitorului.

Pentru cei interesați să probeze un astfel de fotoliu de la Izamob, există nenumărate magazine de mobilier în întreaga țară. Aceste magazine pot fi descoperite pe site-ul fabricii Izamob.

 +4 www.izamob.ro Fotoliu Modena cu ladă de depozitare  +4 www.izamob.ro Fotoliu Orient cu ladă de depozitare  +4 www.izamob.ro Fotoliu Liuba cu ladă de depozitare


Komandor - specialiștii dressingurilor

Komandor este un producător de mobilier la comandă, specializat în proiectarea soluțiilor de dressing din întreaga lume. În România, Komandor a deschis trei showroom-uri și patrusprezece magazine în franciză. La nivel mondial, sunt 2000 de locații în franciză Komandor.

 +6
Dressinguri adaptate spațiilor oricât de atipice/Komandor.ro
  |  

Atelierul Komandor este un producător de mobilier pe comandă la nivel internațional, având reprezentanțe în 40 de țări și lăudându-se cu o experiență de aproape 30 ani în domeniul producătorilor de mobilă la comandă. Specializarea lor: uși glisante și mobilier pentru dressing.
Dressingurile au pornit din nevoia oamenilor de pretutindeni de a adapta mobilierul pentru haine și accesorii în spații interioare care mai de care mai atipice. Spre exemplu, dressinguri pentru nișe, dressinguri pentru mansarde, dressinguri de colț, dressinguri pentru case cu suprafețe reduse.

Stilurile de design sunt la alegerea clienților, dar cele mai reprezentative astăzi pentru Komandor sunt dressingurile în stil modern, caracterizate prin minimalism și maximă funcționalitate. Spre exemplu, sistemele Orto și Pilar sunt reprezentative pentru Komandor – rafturi moderne, pe cât de înguste, pe atât de rezistente, sub forma unui schelet metalic pe care sunt inserate polițe, umerașe, cârlige sau chiar boxuri pentru depozitarea încălțămintei. Ambele sisteme, Orto și Pilar, sunt atât de versatile încât se pot adapta nevoii de depozitare nu doar a hainelor, ci și a mobilierului media din livinguri sau veselei din bucătărie.  +6 www.komandor.ro Sistemul Orto pentru dressinguri moderne  +6 www.komandor.ro Sistem de depozitare Pilar, stil minimalist, adaptabil oricărei încperi și funcționalități

Cum comanzi dressingul ideal la Komandor
Există trei shpwroomuri în București și 14 magazine Komandor în întreaga țării. Clientul se deplasează la reprezentanța cea mai convenabilă din punct de vedere al distanței și solicită consiliere. Își alege modelul de dressing preferat din cataloagele Komandor, apoi începe faza de personalizare: dimensiuni, materiale, culori, finisaje, accesorii.
„Ne vizitezi, analizăm toate detaliile proiectului și primești răspunsuri prompte la toate întrebările tale. Producem și personalizăm comanda ta. Primești montaj gratuit și servicii de întreținere”, se arată pe site-ul Komandor România. +6 www.komandor.ro Soluții de depozitare pentru spații office - model Orto  +6 www.komandor.ro Biblioteca media pentru living, model Pilar  +6 www.komandor.ro Dressing Orto, închis cu uși glisante din sticlă transparentă pentru păstrarea impresiei de spațiu