logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Elitemob – mobilier din idei turcoaz

Elitemob din Bacău este o fabrică de mobilă cu experiență pe piața producătorilor de mobilă din România, care și-a ales un slogan ceva mai special: „Mobilăm spațiile cu idei turcoaz!” Showroom-ul Elitemob e plin de culoare.

elitemob-5760
Mobilier inspirat de personalitatea culorii turcoaz/Elitemob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Octombrie 2020

Elitemob a fost înființată cu circa 15 ani în urmă, sub forma unei afaceri de familie cu capital românesc 100%. A pornit ca un atelier de mobilier la comandă, iar astăzi e o adevărată fabrică ce dispune și de un showroom cu o suprafață generoasă.

Specializați în mobilierul la comandă, Elitemob militează pentru mobilă plină de culoare, indiferent că este vorba despre mobilă tapițată, mobilier pentru depozitare, corpuri pentru baie sau chiar mobilă office. Materia primă provine din România și Comunitatea Europeană, iar reprezentanții Elitemob se angajează să livreze calitate la prețuri accesibile. Printre serviciile oferite de Elitemob se numără toată gama necesară unui client dornic de mobilier executat pe comandă: consultanță, măsurători, proiectare și design, producere, transport și montaj.

www.elitemob.ro
www.elitemob.ro

Mobilierul capitonat pentru dormitoare matrimoniale se regăsește în cartea de vizită a acestei fabrici de mobilă din Bacău. E vorba despre seturi de pat și noptiere, seturi executate în stilul clasic al mobilei tapițate, cu tăblia și lada patului, dar și cu fronturile noptierelor capitonate cu materiale textile în diverse culori și texturi. Același stil e valabil și pentru camera copilului, unde patul tapițat poate forma un set cu scaunul de asemenea tapițat de la biroul pentru teme. Fie că vorbim despre motive florale, forme geometrice sau animal printuri, Elitemob militează pentru mobilă plină de culoare și personalitate.

www.elitemob.ro
www.elitemob.ro

Piesele de mobilier marca Elitemob pot fi comandate pe bază unor modele alese sau visate de clienți ori pot fi inspirate de o vizită în showroom-ul deschis pe str. Milcov din Bacău.

„Funcționăm după criterii de eficiență, calitate și inovație. Lucrăm cu materiale, texturi și culori pe care le modelăm după chipul și asemănarea clienților noștri. Avem peste 10 000 de proiecte și suntem onorați că am putut intra în viețile atâtor oameni”, se aratăpe site-ul Elitemob.

Publicitate