Trendul Artevo: picioare de masă răsucite

Vă spuneam în urmă cu câteva luni despre un atelier de mobilă din Galați care făcea furori online cu un set de mobilă de bar, pentru casele de vacanță. De data asta, cei de la ArtEvo au impus un adevărat trend: picioare răsucite pentru mese de orice fel.

 +5
Clienți din România și de peste hotare sunt înnebuniți după picioarele Artevo/@GeorgeArtevo
  |  

Atelierul ArtEvo se numără printre atelierele tinere de mobilier, cu un design ieșit din tipare, și cu materii prime folosite responsabil. În ultima vreme, printre cele mai căutate produse ale atelierului ArtEvo se numără picioarele răsucite, create pe comandă pentru clienți din toată lumea.

Au un aspect inedit, forma răsucită fiind mai puțin obișnuită pentru lemn; fiecare picior e conceput din plăci de lemn de stejar triplustratificat cu grosime de 125 mm, dar aspectul final lasă impresia că ar fi cioplite dintr-o sigură bucată de lemn. În funcție de nevoile fiecărui client, picioarele pot fi personalizate prin dimensiuni, dar și mod de îmbinare cu masa. +5 @GeorgeArtevo +5 @GeorgeArtevo

Impactul vizual e garantat, orice masă cu picioare răsucite ArtEvo încadrându-se într-un stil rustic modern. Forma răsucită lasă impresia de suplețe și dau chiar o notă de eleganță chiar și unei mese de dining tradițional de simple. Picioarele răsucite ale ArtEvo sunt deja o senzație pe pagina de Facebook a atelierului. Au fost comandate atât în țara noastră, cât și în țări străine, iar finisajul depinde de asemenea de cerințele clientului. S-au comandat chiar și pentru băncuțe care să țină loc de scaune într-un set de dining absolut adorabil. +5 @GeorgeArtevo +5 @GeorgeArtevo

Cu George Daniel Bâra de la ArtEvo puteți lua legătura pe Facebook sau la numărul de telefon 0746 639 274. De asemenea, cele mai multe dintre piesele sale de mobilier din lemn masiv se vând pe platforma Etsy.


MM-Woodworking: game table într-o dining table

Un mic atelier de tâmplărie din Timișoara a reușit să pună în practică un mare vis masculin: a ascuns o masă de jocuri într-o masă obișnuită pentru familie. Piesa arată oricum grozav la nivelul finisajului, picioarelor și designului per ansamblu.

 +8
Masă de jocuri și masă de familie sub forma unei singure piese.
  |  

Atelierul în cauză este MM-Woodworking, un atelier care își asumă comenzi realizate manual și sub formă de piese unicat; nu creează mobilier de serie, ci fiecare produs are propria personalitate, în funcție de cel pentru care e realizată.

Masa de jocuri concepută de MM-Woodworking reprezintă un proiect inedit, sub forma conceptului. S-a pornit de la ideea de a te juca în intimitatea casei, în camera de zi, dar fără a deranja amenajarea clasică a încăperii; așa că masa de prânz a fost dotată cu o masă de jocuri, ascunsă vederii atunci când nimeni nu joacă. Conceptul e (aparent) simplu: e vorba despre două blaturi, prinse într-o ramă care este fixă. Primul blat e cel de masă de dining și constă în opt elemente detașabile; odată îndepărtate, dai de blatul pentru jocuri, acoperit cu o pânză care se poate înlocui în cazul în care se uzează. Blatul de servit masa este din lemn de stejar, blatul pentru jocuri este dintr-un placaj stratificat – foaie de spumă și pânză. +8 www.mm-woodworking.com +8 www.mm-woodworking.com +8 www.mm-woodworking.com

Masa MM-Woodworking este prevăzută și cu o mulțime de accesorii, de la cele specifice diverselor jocuri de societate, adică minisertare pentru zaruri, până la accesorii pentru gustări sau paharul de vin. Ar mai fi și un accesoriu care asigură acestei mese încă o funcționalitate, cea de birou temporar -  e vorba despre spațiu pentru depozitarea laptopului.

Masa MM-Woodworking a fost inspirată de pasiunea pentru jocuri a creatorului său și adaptată nevoilor specifice: spre exemplu, dacă vrei să faci o pauză de masă în mijlocul jocului, e suficient să acoperi doar o parte a blatului de jos, lăsând-o pe cealaltă la vedere. +8 www.mm-woodworking.com +8 www.mm-woodworking.com +8 www.mm-woodworking.com +8 www.mm-woodworking.com

Masa este din lemn de stejar, tratată cu uleiuri menite să pună în valoare frumusețea esenței lemnoase. În poziția de dining table, de această masă se pot bucura șase persoană deodată.
Nu e singurul proiect inovator al atelierului MM-Woodworking, ci doar unul dintre ele. Veți fi surprinși să descoperiți portofoliul MM-Woodworking.


Configurează-ți bucătăria la Atelierul de mobilă Bacău

Atelierul de mobilă Bacău este denumirea unui atelier de mobilier la comandă, înființat din dragoste pentru lemn și pentru piese de mobilă bine executate. Pe site-ul atelierului e disponibil un configurator online de bucătării.

 +3
Materiale de calitate și tehnologie modernă/Atelieruldemobilabacau.ro
  |  

Atelierul de mobilă Bacău și-a deschis ușile clienților începând cu anul 2018, dar s-a dovedit deja unul dintre producătorii solicitați ai zonei Moldovei. Sunt o serie de avantaje pe care atelierul le oferă clienților special pentru a-i atrage.

În general, Atelierul de mobilă Bacău execută la comandă mobilier pentru toate încăperile casei, de la bucătărie până la dormitor sau camera copilului. Clientul poate alege materialele – lemn masiv, PAL sau MDF. Acestea au garanție pentru 24 de luni, în timp ce feroneria este garantată 5 ani de zile.

Printre cele mai căutate piese de mobilier de la Atelierul de mobilă Bacău se află cele de bucătărie. Se execută conform proiectului cu care vine clientul sau pe care îl propun consilierii de design ai atelierului. Dacă știi deja cum ar trebui să arate bucătăria ta, poți intra pe site-ul AtelieruldemobilăBacău și folosi configuratorul de bucătării:
✔️Pasul 1: Setezi forma și dimensiunile bucătăriei tale!
✔️Pasul 2: Selectezi corpurile si dulapurile pe care ți le dorești
✔️Pasul 3: Alegi culorile și materialele
✔️Pasul 4: Trimiți designul iar atelierul revine în cel mai scurt timp cu o cotație de preț!

Folosirea configuratorului nu necesită nici înregistrare, nici descărcarea programului, ci se face simplu, direct in platforma atelierului.

Pentru clienții din Bacău, transportul mobilierului executat de Atelierul de mobilă Bacău este inclus în prețul mobilei. Montajul este de asemenea inclus în preț pentru clienții din întreaga țară.

„Facem tot posibilul ca fiecare obiect de mobilier ce iese din mâinile noastre să fie deosebit combinând materie primă de cea mai bună calitate cu tehnica de lucru profesionistă. Suntem adepții perfecțiunii și lucrăm minuțios la fiecare detaliu indiferent de complexitatea proiectului. Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când clientul este mulțumit”, se arată pe site-ul Atelierului.
 


Magazinul cu tradiții: dulapul de perete revine!

Magazinul cu tradiții este o platformă online care se adresează producătorilor din România, invitând pe toți cei care creează piese de mobilier, în special piese de mobilier cu tradiție, să își prezinte colecțiile iubitorilor de artă și confort românesc.

 +3
  O tradiție de neuitat, cu aspect decorativ și funcție practică.
  |  

Se pune accentul pe mobilierul pictat, respectând regulile de altădată care au și consacrat acest stil încărcat de emoție rustică. Tâmplari sau ateliere cu vechime pe piața producătorilor de mobilă se întâlnesc pe platforma Magazinul cu tradiții, oferind cumpărătorilor șansa de a avea în casă mobilier de valoare, din materiale naturale și cu un design tradițional.

Printre cele mai interesante piese de mobilier de pe platforma online Magazinul cu tradiții se numără dulapul de perete, o piesă de mobilier care-și păstrează nealterată funcția practică, dar prin împodobirea cromatică joacă inclusiv un rol decorativ. Dulapul de perete este mai mult decât un raft și mai puțin decât un bufet, are marele avantaj de a se prinde de perete – de orice perete – astfel că poate valorifica până și pereții cei mai nefolosiți ai casei. Există și variante de dulap de perete de tip colțar – fiecare dintre modele poate fi realizat pe comanda specială a cumpărătorului. +3 www.magazinul-cu-traditii.ro

Ca model, dulapurile de perete disponibile la Magazinul cu tradiții variază mult, de la dulapuri de tip raft până la dulapuri cu uși de sticlă sau chiar prevăzute cu cuier. Toate sunt pictate cu modele tradiționale, de regulă vegetale – după moda tradițional săsească, în combinații de culori ce transmit o atmosferă rustică.

Ca materiale predomină lemnul rășinos, dar la cererea clientului, dulapul de perete poate fi realizat și din lemn de tei, fag sau nuc. Calitatea lemnului e pusă în valoare prin folosirea unui finisaj adesea natural, cu ajutorul lacurilor pe bază de apă ce scot în evidență fibra și nuanțele lemnului. Peste pictură se adaugă cel mai adesea un strat de ceară dizolvată în uleiuri, pentru rezistență în timp.

Acest tip de mobilier este ideal pentru casele de vacanță, în special pentru cele din zonele montane, dar își pot găsi loc și în reședințe aflate în zonele de șes. +3 www.magazinul-cu-traditii.ro


Relief – un set de mobilă lamelară

Creat din materiale durabile, dar cu aspect suplu, setul Relief de la Linia Furniture reprezintă o alternativă pentru cei care își doresc interioare cu adevărat inedite. Setul se încadrează în categoria mobilă lamelară.

 +4
Relief de la Linia Furniture, un set inedit pentru bucătărie/Liniafurniture.ro
  |  

Setul Relief a fost realizat de designerii atelierului Linia Furniture din nevoia de a da frâu liber imaginației. Este un set care-și poate găsi locul într-o bucătărie modernă, dar elegantă, într-o amenajare îndrăzneață. Conceptul se bazează pe secțiuni lamelare de lemn natural, folosite în așa fel încât să redea un joc al formelor și dinamicii. Materialele utilizate sunt lemnul de plop și sticla securizată, pentru masă. +4 www.liniafurniture.ro

Scaunele setului Relief creat de Linia Furniture dau impresia unor piese create dintr-o bucată, dar dispun de combinații de unghiuri drepte și rotunjimi care să se plieze pe forma corpului uman – spătarul asigură o poziție confortabilă chiar și în clipele petrecute în bucătărie, în fața unui pahar de vin. Secțiunile lamelare din care se compun spătarul și șezutul creează senzația de fluiditate și flexibilitate, cu toate că piesa de mobilier este una perfect stabilă, fixă. Masa setului Relief poartă denumirea Waterfall și dincolo de blatul confecționat de asemenea din secțiuni lamelare, trece drept o masă plutitoare, grație picioarelor invizibile. Sunt din sticlă securizată perfect transparentă.
Dimensiuni:
•    masă (L x l x h): 900 x 900 x 750 mm
•    scaune (L x l x h): 486 x 560 x 450 (910) mm +4 www.liniafurniture.ro +4 www.liniafurniture.ro

Despre Linia Furniture
Linia Furniture este un atelier din București, înființat din pasiune pentru amenajări interioare personalizate. Echipa e specializată în crearea de proiecte de design interior cu mobilier confecționat special pentru fiecare proiect în parte. Stilul este cel modern, dar cu accente variate, numitorul comun fiind mereu eleganța.