logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilier sculptat, la preturi accesibile

S-a deschis un atelier de mobilă special pentru cei care apreciază stilul (ultra)clasic, dar nu-și permit mobilă de acest tip confecționată în zilele noastre. Atelierul este din Tecuci și uimește cu o gamă de piese de mobilă din stiluri luxoase: baroc, neobaroc, rococo.

tecuci-5782
Mobilier din lemn masiv, perfect restaurat, la prețuri accesibile/Mobilier lemn masiv Tecuci
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Octombrie 2020

Afacerea este una bine-venită mai ales în contextul în care pădurile simt nevoia unei pauze de la tăiere. În colecțiile atelierului Mobilă lemn masiv din Tecuci se regăsesc piese de mobilă tare vechi dar reintegrate în circuitul pieței. Piesele de mobilier sunt exclusiv din lemn masiv și provin din acea generație de mobilă a bunicilor sau străbunicilor; curățate, restaurate în așa fel încât nimic din stilul vechi să nu se piardă, aceste piese sunt de tipul mobilier masiv, ideale pentru cei cu locuințe pe suprafețe generoase.

În general, atelierul din Tecuci pune în vânzare piese de mobilier pentru dormitor și living, seturi de pat și dulap, sau seturi pentru dining, chiar seturi formate din fotolii și canapea. Toate piesele sunt atât de bine recondiționate, încât par piese noi. Reprezentativ pentru această afacere este mobilierul sculptat, plin de intarsii florale sau prevăzut cu oglinzi sau geamuri. Nu există două piese de mobilier la fel, în schimb stilurile reprezentate pot asigura locuinței proprietarilor o atmosferă de conac bine întreținut.

Mobila Lemn Masiv Tecuci
Set masa extensibilă, cu intarsii florale, și scaune cu tapițerie nouă din catifea aurie - 2500 lei

Printre piese de mobilă din alte timpuri, disponibile la atelierul din Tecuci, se numără birourile de tip secretaire în stil baroc, oglinzile de perete de dimensiuni masive, ceasurile de tip pendul, măsuțele de cafea cu intarsie. Seturile de canapele și fotolii au tapițeria complet înlocuită, cu materiale de cea mai bună calitate. Prețurile sunt accesibile, mai ales în raport cu valoarea acestor piese.

Atelierul de mobilier masiv din Tecuci și-a deschis un magazin în strada Gh. Petrașcu nr.91, Galați, dar vestea bună este că piesele de mobilier pot fi cumpărate și online, asigurându-se livrare în toată țara.

Mobila Lemn Masiv Tecuci
Comodă cu intarsii - 1800 lei
Mobila Lemn Masiv Tecuci
Pat cu somieră inclusă - 2990 lei
Mobila Lemn Masiv Tecuci
Vitrină stil baroc, la set cu comodă cu intarsii florale - 8000 lei

Publicitate
Publicitate