logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Design românesc: top 5 corpuri de iluminat

Cele mai originale corpuri de iluminat din România nu sunt de găsit în magazine, ci la designeri. Vi le recomandăm prin prisma caracteristicilor: elemente de artă populară reinterpretată, materiale originale, design unic.

tornlamps-2057
Personalizați-vă locuința alegând produse de design românesc! Sunt piese unicat!
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Ianuarie 2017

În top 5 corpuri de iluminat am ale corpuri de iluminat care au făcut deja înconjurul României, stârnind admirație prin ingeniozitatea designului și eficiența funcționalității.

Illustris de Traian Truță
Este o lampă de masă ce creează o atmosferă fermecătoare și duce cu gândul la spiritul românesc autentic, prin reinterpretarea unor elemente tradiționale românești: stâlpii de susținere ai pridvoarelor caselor tradiționale. Materiale: lemn de molid. Execuție: manuală. Denumire: întunericul iluminat.

www.urbancollective.ro
Lampa Illustris de Traian Truță

Corbii de Denisa Vasile
Această lampă de birou este pe cât de practică, pe atât de neobișnuită și poartă o poveste rurală: recunoașteți în abajurul său un element de port popular din zona Argeș! Punctul forte este combinația de culori puternice și vii, ce transformă această lampă într-un obiect decorativ original. Materiale: piciorul este din lemn, iar abajurul este creat din fotă românească de lână. Execuție: manuală. Denumire: inspirată de satul Corbii de Piatră, județul Argeș, satul costumului popular cel mai impresionant sub aspectul culorilor.

Denisa Vasile
Lampa Corbii de Denisa Vasile

Torn Lamps de Guideco
Cu totul neobișnuită sub aspectul materialelor, Torn Lamp este o lampă de masă originală, care la prima vedere (adică atunci când nu luminează) atrage atenția prin forma neobișnuită. Joacă rol de obiect decorativ de efect și corp de iluminat pentru o atmosferă misterioasă. Materiale: combinație ingenioasă de lemn și rășină epoxidică. Execuție: manuală. Denumire: occidentală, căci se adresează atât publicului din România, cât și celui din afara țării.

Guideco
Torn Lamps de Guideco

Lace-lift de Daniela Crăciunoiu
Vorbim de un corp de iluminat de agățat, original prin formă, materiale și mesaj. Designerul este pasionat de dantele, iar această pasiune s-a transpus și în produsul său. Lampa are abajurul creat dintr-o structură dură ce imită pânza de păianjen, îmbrăcată în dantele naturale, disponibile în diverse culori. Materiale: structură din lemn. Execuție: manuală. Denumire: inspirată de delicatețea milieurilor din casele bunicilor.

www.architizer.com
Lampa Lace Lift de Daniela Crăciunoiu

Cuplo Moody de Dragoș Dogaru
Iată un produs de design în adevăratul sens al cuvântului! Se poate folosi în trei ipostaze: lampă de birou, veioză și corp de iluminat suspendat. Stilul ultramodern și practic se reflectă și în faptul că permite proprietarului să îi schimbe nu doar poziția, ci și aspectul: abajurul este din sticlă decorată cu ajutorul unui material plastic ce poate fi extras și decorat cu marker sau autocolant, personalizând lampa într-o mie de feluri. Materiale: sticlă borosilicată, sistem de iluminare LED multicolor. Denumire: inspirată de starea de spirit pe care starea de spirit pe care ți-o dorești.

www.dragosdogaru.ro
Lampa Cuplo de Dragos Dogaru

Acestea sunt doar o mică parte din ceea ce știu să creeze designerii din România. Susțineți-i!

Publicitate