logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

imm Cologne 2017: noutăți de casă!

imm Cologne se ține în luna ianuarie a fiecărui an și se bucură de aprecierea expozanților și vizitatorilor în egală măsură. Datorită standardelor de calitate înalte ale participanților la acest târg, imm Cologne este cel mai important din Europa.

Global Lifestyles, Halle 3.1, Stand: Istanbul Exporters
Global Lifestyles, Halle 3.1, Stand: Istanbul Exporters
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Ianuarie 2017

Revista Magmob va fi prezentă și anul acesta la târgul imm Cologne, prin persoana redactorului șef, Imre Zilahi. În pavilionul 11 ne așteaptă creme de la creme – elita producătorilor de mobilă din Europa, iar în ce privește designul, se va desfășura o nouă competiție deja consacrată în cadrul evenimentului – Pure Talents.

La fiecare ediție a târgului, organizatorul (Kolnmesse) oferă unui designer șansa de a-și prezenta concepția proprie despre casa ideală. Anul acesta, onoarea îi revine designerului american Todd Bracher, un om pasionat în primul rând de funcționalitate, și abia apoi de estetic. Proiectul ce cuprinde viziunea lui Todd Bracher asupra casei ideale  în anul 2017 va fi expus în pavilionul 2.2 al târgului imm Cologne.

www.immsider.de
imm Cologne sprijină tinerele talente prin concursul Pure Talents

www.immsider.de
Casa Ideală în concepția imm Cologne

Prezența românească nu va lipsi, însă anul acesta nu va fi la fel de unitară – este primul an în care autoritățile din țară nu au organizat un stand național pentru producătorii de mobilă din România. Însă aceștia vor fi prezenți aici, și notăm cu încântare în primul rând prezența Bucin Mob, cu un proiect-surpriză despre care am scris deja în numărul 6 al revistei.

În rest, ne facem bagajele și suntem gata să de călătorie! Vom transmite de la fața locului impresii sub forma imginilor. Stați pe aproape!

Stand: Piure, Halle 11, Pure
Stand: Piure, Halle 11, Pure

Smart, Halle 8, Stand: KT Group
Smart, Halle 8, Stand: KT Group

Publicitate
Publicitate