logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Diana Șucu – mobilă premium și servicii de design interior GRATUITE

Lansată în lumea afacerilor cu mobilă din 2014, Diana Șucu se adresează clienților dornici să își mobileze casele cu cele mai somptuoase colecții de mobilă și accesorii tipic americane. Plus o surpriză - servicii gratuite de design interior.

diana_sucu-4743
Magazin online de mobilă și accesorii/Selectdesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Decembrie 2019

A început cu brandul Ethan Allen, un brand american de mobilier de lux, și a continuat cu Caracole, apoi Bernhardt Interiors. La final de 2019, Diana Șucu aduce laolaltă toate aceste branduri americane, sub cupola unui concept online, și anume Selectdesign, mai aproape de pasionații de case frumos amenajate.

Colecțiile de mobilier sunt adunate pe mai multe categorii: mobilă pentru hol, living, dining și dormitor. Accesoriile sunt dintre cele mai diverse, de la cele decorative la cele textile – tablouri, ceasuri de perete, covoare, draperii, lenjerii de pat etc. Predomină produsele americane, dar există printre accesoriile textile și câteva colecții Made in Italy (brandul La Perla Home by Fazzini).

Surpriză!!!
Pentru că tot e perioada sărbătorilor de iarnă, a reducerilor de Black Friday și cadourilor de Crăciun, Diana Șucu anunță sub brandul SelectDesign nu numai lansarea unor colecții de mobilă premium – care să dureze și impresioneze o viață – ci și servicii de design interior GRATUITE. „Designerii companiei le oferă clienților servicii de design interior gratuite, pentru ca aceștia să fie cu un pas mai aproape de casa mult dorită”, se arată în comunicatul de presă.

Produsele Select Design by Diana Șucu pot fi descoperite atât pe site, cât și în cele trei showroom-uri din Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors. De la clasice la moderne și glamour, produsele sunt pentru toate vârstele și gusturile.

www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro

Publicitate
Publicitate