logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Alege să dormi bine!

O saltea nu mai reprezintă un lux în zilele noastre… e mai ciudat dacă nu-l ai. Însă este important să ai o saltea bună, care îţi oferă multe beneficii: îţi ameliorează durerile din corp – sau chiar dispar, te trezeşti odihnit(ă), suprafaţa de dormit este confortabilă. Dormeo vine cu o soluţie – salteaua Dormeo Imemory Silver. 

Dormeo
Saltea 4 în 1, Dormeo Memory Silver » dormeo.ro
Publicitate
Szeklerman  |  03 Noiembrie 2015

Somnul este foarte important organismului nostru, iar Dormeo vine cu o saltea 4 în 1 – Dormeo Imemory Silver cu 4 niveluri de duritate, de la foarte moale la duritate foarte ridicată, adaptabilă în funcţie de preferinţele fiecăruia. Nucleul dublu reversibil permite fiecărui partener să îşi aleagă nivelul de fermitate dorit.  

Are trei zone de confort şiproprietăţi de reglare a temperaturii corpului datorită microcapsulelor cu parafină din husă. Fibrele de argint din husă oferă saltelei proprietăţi antibacteriene şi antialergice. Este o saltea perfect anatomică şi ortopedică, având în compoziţie spumă Ecocell şi spumă cu memorie pentru plus de confort.

Dormeo
Optaţi pentru un somn odihnitor cu Dormeo Memory Silver » dormeo.ro

Publicitate