logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Colţarul Seattle promite relaxare deplină

Colţarul a devenit foarte agreat în ultima perioadă. Este spaţios, confortabil, practic şi oferă şi un mic spaţiu de depozitare, care menţine ordinea în living. Dacă nu eşti încă hotărât(ă) ce anume îţi doreşti pentru casa ta, începe cu noul Seattle de la Eurocomfil.

Eurocomfil
Orice moment al zilei poate fi agreabilă şi relaxantă cu noul Seattle » eurocomfil.ro
Publicitate
Szeklerman  |  02 Noiembrie 2015

Parte din colecţia companiei Eurocomfil, colţarul Seattle este nu doar o piesă modernă, ci şi foarte practică. Se poate amenaja foarte uşor în orice tip de locuinţă, dar face faţă cu brio unui living cu tranzit intens. Acest colţar se poate transforma într-un confortabil spaţiu de dormit pentru musafiri şi dispune de un generos spaţiu de depozitare. Tapiţeria este din ţesătura 100% Polyester, ceea ce conferă un grad ridicat de rezistenţă la uzură și ușurință a curățării. Cele cinci perne detaşabile oferă un aspect estetic plăcut, contribuind şi la nivelul de confort general al colţarului.

Eurocomfil
Colţarul se transformă într-un pat mare, ideal pentru musafiri şi are şi o ladă pentru lenjerie » eurocomfil.ro

Publicitate
Publicitate