logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ami White – trei modele de pat uimitoare

Unul dintre cele mai importante secrete ale designului ține de originalitate. Mai ales atunci când vorbim despre amenajări interioare. Mulți dintre specialiști consideră că un dormitor poate prinde viață (sau dimpotrivă) în funcție de schema de culori. Ami White a dovedit că și mai importantă poate fi tăblia patului.

 Când spătarul patului îți ia ochii./Amiwhite.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Iunie 2022

Și a dovedit-o prin colecția sa de paturi box-spring. Dincolo de calitățile funcționale ale saltelelor realizate pe comandă, acest producător de paturi își datorează faima felului în care arată paturile sale: cu tăblii surprinzătoare, ba incredibil de înalte, ba uluitor de lungi, ba de forme neașteptate. Vă dăm doar trei exemple:

www.amiwhite.ro
Patul Sunshine – după cum îi spune și numele, a folosit soarele drept model de inspirație. Tăblia are formă perfect rotundă, marcată de un model în relief care imită razele soarelui. Cu toate că prin eleganța pe care o denotă acest pat am putea vorbi de un stil clasic, designul tăbliei îl recomandă pentru stilul contemporan, marcat de nevoia de tihnă și atmosferă caldă.

www.amiwhite.ro
Patul Round Lines – dispune de o tăblie cu aspect aparte, realizată dintr-o combinație de elemente inegale ca înălțime, ce combină liniile drepte cu vârfurile rotunjite. Rezultă un joc al formelor, gata să țină loc de tăblie a patului, dar și de perete de accent în dormitor. Un astfel de model de pat nu poate fi decât piesa-vedetă a dormitorului, punând în valoare spiritul tineresc, original al amenajării.

www.amiwhite.ro
Patul Roof – pare inspirat de paturile pentru copii, mai ales că este un pat single. Tăblia a luat forma unei căsuțe cu acoperiș, ceea ce-l recomandă pentru camerele adolescenților, dar nu numai. Evident, acest model de la Ami White joacă un rol estetic deosebit, mai ales prin modul de amplasare în raport cu salteaua, și anume inegal, lăsând loc unei noptiere șic.

„Ceea ce ne definește ca firmă este faptul că toate paturile, inclusiv salteaua, sunt personalizate pentru fiecare client, până în cele mai mici detalii. În modelele pozate, mărimea spătarului a fost făcută după dimensiunea camerei. Înălțimea zonei de odihnă (înălțimea la care se termină salteaua) s-a stabilit în funcție de înălțimea clienților, preferințele lor și dacă exista sau nu încălzire în pardoseală. Salteaua a fost realizată în funcție de distribuția greutății fiecărui partener.” – se arată pe site-ul Ami White.

Publicitate
Publicitate