logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bonami: bumbacul stonewashed în tendințele 2022

Se pare că anul acesta ne vom regăsi, din nou, acasă, în ce mai mare parte a timpului. În acest context, confortul și calitatea textilelor de interior capătă o importanță aparte. Pe fondul pandemiei de COVID-19, anul 2022 păstrează tendința anilor anteriori, considerând casa drept un refugiu natural, locul în care ne simțim în siguranță, un spațiu de regenerare.

Țesături la modă pentru anul care a început./Bonami.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Ianuarie 2022

 Într-un comunicat de presă, Bonami.ro  propune colecții de accesorii textile pentru casă, în tendințele anului 2022. Trendul principal: cât mai aproape de stilul natural, la nivel cromatic și al materialelor. Formele sunt amorfe, moi, pufoase, pentru a conferi confort deplin. În acest context, se impune ca material suprem bumbacul stonewashed.

Bumbacul stonewashed se deosebește de bumbacul finet prin moliciunea și elasticitatea fibrelor imediat ce a fost scos din cutie și nu abia după câteva spălări. De asemenea, datorită prespălării, se elimină și riscul de a intra la apă. Pe lângă acest caracter practic, are și unul estetic, și anume aspectul – un aspect casual menit să dea încăperii un aer simplu și primitor.

www.bonami.ro

Produse
Așternuturile din bumbac sunt rezistente, permit o bună aerisire, reglând temperatura și împiedicând transpirația. Vara se simt răcoroase, iarna țin de cald, de aceea te vei trezi odihnit în orice anotimp. Beneficiile bumbacului pot fi apreciate și atunci când discutăm despre prosoape – capacitatea mare de absorbție, moliciunea materialului și durabilitatea sunt de neegalat.

www.bonami.ro

Culorile: se impun în acest an nuanțe cât mai naturale, și anume ocru, roșu cărămidă, albastru marin, galben muștar, verde iarbă sau bej. Tonurile pastelate rămân prezente datorită versatilității și luminozității create în orice interior.

Efecte: accesoriile textile în trendul anului 2022 asigură interioarelor au un aspect aerisit, minimalist, primitor invitând la odihnă, liniște și retrospecție.

www.bonami.ro

Alt beneficiu al bumbacului stonewashed: sustenabilitate în cadrul producției, care, mai mult decât un trend, a devenit o condiție de bază în industria pieselor de mobilier și a accesoriilor textile. Bumbacul produs ecologic, inul, sau fibra de bambus înlocuiesc fibrele sintetice.

Bonami pune la dispoziția clienților colecții minunate de accesorii textile, în tendințele anului 2022.

Publicitate