logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Lapo Ciatti – două piese de mobilier la care nu te așteptai

Unii designeri de mobilier par să aibă o ambiție aparte: își doresc să uimească lumea cu creațiile lor, dar în același timp aceste creații să fie nu doar admirate, ci și folosite. Un astfel de caz îl reprezintă Lapo Ciatti, designerul studioului Opinion Ciatti.

ciatti-6433
 Design uimitor de elegant și atipic./Opinionciatti.com 
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Ianuarie 2022

Lapo Ciatti creează în special mobilier pe care să stai – fie seturi de canapele și fotolii, fie taburete sau piese multifuncționale. Iată două exemple de design desăvârșit, capabil să schimbe fața amenajării indiferent de spațiul în care sunt așezate.

Yum Yum reprezintă o propunere de mobilă pentru living, dar și pentru spațiile de așteptare din cadrul companiilor. Este rezultatul unei combinații de spătar de scaun pentru bucătărie și un pouf specific camerei copiilor. Pe scurt, o piesă veselă, neașteptată prin design, menită să asigure deplin confort la folosire. Unde mai pui că șezutul este prevăzut și cu un buzunărel în care poți păstra cartea sau revista preferată.

www.opinionciatti.com
www.opinionciatti.com

Loomi reprezintă o altă piesă obținută dintr-un amestec de forme și funcționalități. Se ia un taburet rotund, i se adaugă un spătar înalt, oval ce permite o poziție confortabilă a coloanei vertebrale și se adaugă și un braț dotat cu o mică măsuță. Rezultă o piesă de folosit cu același succes și acasă și în spații comerciale precum cafenele, biblioteci, săli de conferințe. Loomi este o piesă pentru băut cafeaua, vorbit la telefon, notat ceva în caiet, lucru la laptop. Brațul se rotește la 180 de grade, astfel că spațiul de lucru poate fi folosit și pe partea dreapta, și pe cea stângă la fel de bine.

www.opinionciatti.com

Despre Lapo Ciatti
Lapo Ciatti deține funcția de Art Director în cadrul studioului Ciatti din Firenze, și este a treia generație a unei familii pasionate de mobilă cu design italienesc. Piesele create de Lapo Ciatti sunt de regulă piese de uz pentru acasă, dar cu forme absolut neașteptate, capabile să surprindă și să dureze în timp.