logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Salonul de la Milano 2022, programat la vară

Pe fondul pandemiei de COVID-19 și dorinței organizatorilor de a valorifica la maximum prezența participanților, vestitul târg de mobilă Salonul de la Milano 2022 a fost amânat, urmând să aibă loc în luna iunie și nu în aprilie, cum era obiceiul.

salone_del_mobile_2022-6429
Ediția cu numărul 60 nu se va ține în aprilie./Salonemilano.it
Andreea Chiru  |  18 Ianuarie 2022

Este ediția cu numărul 60 a Salonului de Mobilă de la Milano și organizatorii și-au pus speranța că această amânare va prilejui o mai bună participare internațională, de vreme ce pare că până la vară pandemia va începe să scadă. Evenimentul fusese programat pentru perioada 5-10 aprilie, dar noile date sunt 7-12 iunie 2022.

„Decizia de a amâna acest eveniment va permite expozanților, vizitatorilor, presei, întregii industrii a mobilei și comunității designerilor să profite la maximum de acest târg care promite numeroase noutăți, în condiții de maximă siguranță sanitară. Pe lângă celebrarea unei aniversări importante, Salone del Mobile 2022 se va desfășura în jurul temei sustenabilității, urmând să pună în valoare progresul pe care creatorii de frumos, designerii și companiile l-au realizat în această privință”, a declarat Maria Porro, președintele evenimentului.

Organizatorii pun accentul pe participarea internațională atât a expozanților, cât și a vizitatorilor profesionali și nădăjduiesc că această amânare va permite tuturor acestora să-și pregătească participarea în condiții minuțioase, contribuind în final la reușita ediției cu numărul 60.

Publicitate
Publicitate