logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Nu dormi bine? Schimbă salteaua!

De ceva vreme te trezeşti obosit şi te simţi depăşit de problemele cotidiene. Probabil cauţi ajutor în cutia cu vitamine… Nu ar strica totuși să îţi verifici salteaua. Simţi disconfort? Salteaua nu mai este cum era? E timpul pentru o schimbare. Încearcă ceva sănătos şi... aromat!

Aramis Feeling
Lavanda este simbolul saltelei cu ... levănţică » aramisfeeling.ro
Publicitate
Szeklerman  |  22 Octombrie 2015

Ești în căutarea unei saltele comode, cu protecție pentru spate, care să te ajute să te relaxezi imediat? Ai probleme cu somnul, adormi greu sau te trezești des în timpul nopții? Salteaua din spumă cu levănțică naturală de la Aramis Feeling este soluţia de care ai nevoie!

Salteaua cu levănţică este o saltea fermă, ergonomică care oferă bună susţinere pentru coloana vertebrală şi pentru zona lombară pe tot timpul somnului.

Structura celulară deschisă a spumei permite circularea aerului, astfel vei avea parte de o saltea aerisită. Miezul uniplacă din spumă poliuretanică elastică permite mularea saltelei după forma anatomică a corpului, oferind un confort sporit pentru sapte. Husa matlasată, preţioasă şi colorată oferă o notă de romantism şi relaxare. Elementul inedit al husei este levănțica, prezentă ca model pe husă si sub formă de săculeți umpluți cu levănțică naturală care pot fi scoşi şi reinseraţi în funcţie de preferinţe. Levănţica este recunoscută pentru multiplele sale beneficii asupra sănătății, precum creșterea calității și duratei somnului, combaterea depresiei şi a stărilor de anxietate.

Aramis Feeling
Pentru un somn liniştit şi odihnitor, optaţi pentru o saltea şi un pat de calitate » aramisfeeling.ro

Salteaua poate fi folosită ca atare sau împreună cu un topper din aceeași colecție, și acesta prevăzut cu levănțică. Topperele, disponibile în trei variante de spumă, îți oferă flexibilitatea alegerii și sunt o soluție rapidă prin care poți beneficia de un plus de confort chiar dacă deja deții o saltea.

Garanția calității acestor saltele e dată de producerea lor în fabricile din cadrul Aramis Group, producător de mobilier care activează pe piaţă de 20 de ani, totodată unicul producător de spume cu memorie, spume cu memorie ignifugate şi spume cu elasticitate ridicată şi confort superior de tip latex din România.

Aramis Feeling
Salteaua prezintă săculeţi cu levănţică naturală pentru un somn reconfortant » aramisfeeling.ro

Publicitate
Publicitate