logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Atrage frumuseţea Bucovinei la tine acasă!

Vă doriţi o senzaţie de armonie şi confort în living? Colecţia Bucovina de la Mobila Dalin vă oferă mai mult decât atât. Bucovina este parte a tradiţiei româneşti şi reînvie cu dibăcie interesul pentru valorile noastre autohtone.

Mobila Dalin
Set de canapea şi fotoliu, accesorizat cu măsuţă în acelaşi stil – Bucovina » mobiladalin.ro
Publicitate
Szeklerman  |  21 Octombrie 2015

Canapeaua Bucovina păstrează tradiția pur românească, reinterpretată pentru interioare moderne sau clasice. Simplitatea construcției canapelei, liniile drepte și așezate încântă privirea şi o îndeamnă să se oprească pe broderia cusută pe brațele și pe șezutul canapelei cât și pe pernele ei.

Dacă vă doriţi o canapea confortabilă care să bucure ochii și inima, atunci Bucovina este alegerea ideală ce aduce prospeţime şi inspiraţie în viaţă prin modelul tradiţional adaptat nevoilor de locuire moderne.

MobilaDalin pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de tapițerii: stofă, piele naturală sau imitație de piele. Pentru modelul Bucovina recomandăm combinaţiile de culori din modelul original.

Mobila Dalin
Bucovina s-a bucurat de mult succes la Bife-Sim 2014 » mobiladalin.ro

Publicitate
Publicitate