logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Fronturi în nuanţe naturale şi culori vibrante

A venit toamna şi dorim o schimbare de decor în casele noastre. Alegem noi blaturi în bucătării şi comandăm fronturi în tonuri calde pentru mobila de acasă. Alegem nuanţe radiante pentru spaţiile de socializare şi tonuri blânde pentru dormitor. Indiferent dacă dorim o anumită nuanţă sau textură, Kastamonu dispune de o variată ofertă de fronturi MDF şi PAL, pentru satisfacerea tuturor gusturilor.

Kastamonu
Alegeri nuanţe "însorite" pentru bucătării joviale » kastamonu.ro
Publicitate
Szeklerman  |  16 Octombrie 2015

Din toamna acestui an, gama de MDF comercializată de Kastamonu Romania se îmbogățește cu două noi produse. EvoGloss sunt plăci ultralucioase, produse prin acoperirea panourilor MDF cu folie PVC cu grosimea de 0,3 mm. Noul produs permite crearea unor combinații moderne și elegante pentru bucătării, băi, decor interior și diverse piese de mobilier. Colecția cuprinde 44 de decoruri de lemn, uni și fantezie, plăcile fiind disponibile în grosimi de 8, 16 sau 18 mm. Principalele caracteristici ale panourilor EvoGloss sunt luciul intens, efectul de oglindă, culorile vii și rezistența la pătare și zgârieturi.

Kastamonu
Aduceţi frumuseţea naturii în casele voastre prin noile fronturi de la Kastamonu » kastamonu.ro

Cea de-a doua noutate Kastamonu o reprezintă panourile Acrylic – plăci MDF placate cu material acrilic de cea mai bună calitate. Acest aspect conferă plăcilor o rezistență foarte bună la zgârieturi, suprafețe fără defecte și cu luciu intens și rezistență la acțiunea razelor ultraviolete. Pentru început, colecția conține 9 decoruri uni, grosimea standard a panourilor fiind de 18 mm.

Publicitate