logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Popasu’ – o pensiune amenajată de Eurocomfil

Chiar dacă puţini ştiu, marea majoritate a sectorului hotelier, a restaurantelor, cabanelor şi complexelor turistice este amenajată cu mobilier produs în România. Acest segment este foarte exigent, ceea ce presupune un stil propriu şi reguli stricte, însemnând că fabricarea de mobilier hotelier este o provocare pentru producători.

Pensiunea Popasu
Recepţia pensiunii este lucrată din lemn masiv şi poartă semnătura Eurocomfil
Publicitate
Szeklerman  |  02 Octombrie 2015

Situate în minunata zonă maramureşeană la Târgu Lăpuş, îşi găsesc locul de câţiva ani buni fabricile firmei Eurocomfil, profilate pe producţia de mobilier tapiţat (canapele, fotolii, paturi, scaune şi speteze de pat). Cu toate că la momentul debutului au pornit spre mobilarea în sectorul rezidenţial, în momentul în care au fost solicitaţi cu această provocare, au acceptat cu mare drag.

Pensiunea Popasu
Pensiunea Popasu vă aşteaptă cu mult drag şi cu bucate tradiţionale » eurocomfil.ro

Așa se face că pensiunea Popasu' de la Suciu de Sus, din Ţara Lăpușului, la circa 42 kilometri distanță de Baia Mare, poartă semnătura Eurocomfil. Aici, pentru amenajarea camerelor, Eurocomfil a produs paturi şi scaune, respectiv fotolii şi canapele, respectând principiile acestui segment, dar păstrând în totalitate stilul consacrat al companiei.

Pensiunea Popasu
Camerele sunt amenajate în armonie cu ţinutul de basm din zona nordică a ţării » eurocomfil.ro

Publicitate