logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Culla Belly – pătuțul copilului se atașează patului matrimonial

Culla Belly pornește de la ideea unui leagăn pentru bebeluș, dar devine un pătuț în toată regula, pe care părinții îl pot atașa patului lor matrimonial. În acest fel, somnul celui mic poate fi supravegheat de mamă de-a lungul întregii nopți.

culla_belly-4072
Culla Belly sau cum să dormi cu bebelușul aproape/Architecturelab.net
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Aprilie 2019

Creat de un cuplu de designeri din Italia, Andrea Garuti și Manuela Busetti, Culla Belly rezolvă o mare parte a problemelor pe care perioada primului an de viață al copilului le ridică pe timpul nopții. Bebelușul se trezește de mai multe ori pe noapte, iar mama îl alăptează și leagănă până îl adoarme la loc. Ideea pătuțului Culla Belly este ca pe timpul acestor reprize de trezire, mama să nu fie nevoită să se mai dea jos din pat.

www.architecturelab.net

Pătuțul Culla Belly se atașează marginii patului părinților, dar riscul ca bebelușul să alunece în patul matrimonial nu există; sistemul de prindere al pătuțului este unul simplu și asigură deplină stabilitate. Este disponibil în mai multe nuanțe de culoare, iar textura este una în relief, cu tipar geometric. Poate fi comandat în roșu, galben, verde, albastru, bej, portocaliu și există chiar și combinații cromatice între aceste culori.

www.architecturelab.net
www.architecturelab.net

Pătuțul Culla Belly reprezintă o soluție confortabilă nu doar pentru părinții care doresc să supravegheze somnul celui mic, ci este și o soluție pentru tinerii care locuiesc în garsoniere sau apartamente de două camere. Cel puțin, pe durata primilor doi ani de viață ai celui mic.