logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dormeo – topper pentru mobilier incomod

Atunci când piesa de mobilier pe care o folosești pentru somn nu este tocmai cel mai bun prieten din punctul de vedere al confortului, există o soluție simplă și accesabilă: un topper menit să transforme orice suprafață de dormit într-un adevărat sân al lui Avraam.

memosan-6026
O soluție ingenios de simplă pentru un somn odihnitor/Dormeo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Iunie 2021

Este vorba despre topperul Memosan Ultimo Roll Up, disponibil prin Dormeo, ce asigură și confort, și susținere pentru sănătatea posturii. Acest topper preschimbă până și cea mai rigidă canapea extensibilă într-un pat odihnitor, asigurând temperatură, aerisire, poziții corecte pe timpul somnului.

Compoziție
Topperul Memosan Ultimo Roll Up are o grosime de 7 cm, în compoziția căreia intră un strat de spumă Ecocell și un strat de spumă cu memorie. Stratul Ecocell are ca sarcină alinierea corectă a coloanei vertebrale, iar stratul cu spumă cu memorie face ca topperul să se contureze după forma corpului. Mulțumită acestor două straturi, topperul Memosan Ultimo Roll Up poate fi folosit pe orice suprafață de dormit, oferind tihna necesară.
Husa este detașabilă – se poate spăla la mașină. Acest topper dispune de două soiuri de tratament: Clean Effect, pentru protecție antibacteriană și antimicrobiană, respectiv tratament Moov&Cool, pentru confort termic.

Ambalare
Acest produs pentru dormitor se livrează rulat și prins cu două curelușe care-l fac să ocupe foarte puțin spațiu atunci când nu e folosit. Îl poți lua cu tine în concedii sau deplasări în afara localității, strecurându-l în bagaj – este ușor,

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

Topperul Memosan Ultimo Roll Up de la Dormeo se adresează tuturor celor care-și doresc un somn odihnitor și o poziție cât mai corectă. Nu contează vârsta! Ca soluție de bedding, reprezintă cea mai bună investiție pentru cei care nu dispun de un pat, obișnuind să doarmă pe suprafețe improvizate.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

Publicitate
Publicitate