logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Lava – o masă dintr-o suprafață continuă

Prezenți pe piața designului de produs din România de circa zece ani, cei trei parteneri de la Atelier Mass ne surprind cu piese de mobilier create într-un mod fantezist, dar caracterizate printr-o funcționalitate desăvârșită. Spre exemplu, masa Lava.

Design și funcționalitate uimitoare/Ateliermass.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Iunie 2021

Această piesă de mobilier pentru living a fost lansată în cadrul Romanian Design Week 2018, dar continuă să rămână o noutate pentru consumatorii de mobilier original. Conceptul se bazează pe o provocare: o piesă de mobilier reprezentând o suprafață continuă, fără întreruperi, menită să creeze impresia de imponderabilitate. Forma este una neobișnuită, o combinație de margini ascuțite și colțuri rotunjite, cu un aspect neregulat, marcată de adâncimi neașteptate la nivelul picioarelor de susținere. Pe scurt, masa Lava nu seamănă cu nimic din ce am văzut până acum – o piesă cu adevărat unicat.

Masa Lava a fost lansată în două variante de culoare – albă, respectiv neagră – dar este disponibilă la comandă în mai multe culori; clientul poate alege și între cele două feluri de finisaj, lucios sau mat. „Gama variată de culori, precum și modalitățile de finisare mată sau lucioasă fac ca aceasta masă să fie potrivită pentru diferite tipuri de amenajări.” – se arată pe site-ul Atelier Mass. Ca material de lucru, masa Lava este creată din fibră de sticlă vopsită, ceea ce îi asigură o greutate redusă, dar în același timp și rezistență în timp.

www.ateliermass.ro

Despre Atelier Mass
Atelier Mass a fost înființat în 2011 la Cluj, de către o echipă de arhitecți ce lucraseră deja împreună în cadrul unor proiecte, ani de zile. Misiunea acestui atelier este de a îmbunătăți traiul în mediul urban prin soluții de design inovator.

Publicitate