logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucin Mob lansează „Skadi”, căsuța de grădină multifuncțională

Design minimalist, multifuncționalitate și avantajele caracterului modular. Acestea sunt conceptele care au stat la baza căsuței Skadi, lansate de Bucin Mob în această vară. Vorbim despre o casă de grădină inspirată de stilul scandinav.

SKADI by BucinMob
SKADI by BucinMob
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Iunie 2021

Dacă visezi la o mică construcție fără bătăi de cap, dar pe atât de reușită ca aspect cochet și posibilități de întrebuințare, căsuța Skadi poate deveni un vis împlinit. Fabrica de mobilier Bucin Mob din Reghin o livrează oriunde pe teritoriul României. Vestea și mai bună ține de faptul că această căsuță de vis nu necesită nici autorizație de construcție, nici fundație. O cumperi și o poți instala numaidecât. Căsuța modulară Skadi este fabricată din lemn de rășinoase certificat FSC și materiale de înaltă calitate, rezistând bine la intemperii. Suprafața totală este de 11,4 metri pătrați și poate fi utilizată de către 2-3 persoane simultan.

Mulfuncționalitate și modularitate
Căsuța Skadi lansată de Bucin Mob poate fi folosită în mai multe feluri – construcție de grădină, spațiu de lucru în mijlocul naturii, studio de pictură, colț de lectură. O poți instala în curtea privată, pe lac, pe iarbă, în vecinătatea unei piscine, sau chiar în apropierea pădurii. Se poate asambla în mai multe configurații. Pereții despărțitori din lemn sunt demontabili, astfel încât spațiul închis sau cel deschis pot fi modificate conform dorințelor fiecărui client în parte.

„Acest tip de căsuță este foarte căutat în țările nordice, acolo unde verile sunt scurte și oamenii caută să profite de zilele însorite pentru a petrece timp împreună cu familia în natură. Ne-am dorit să aducem acest concept inovator și în România și să oferim clienților noștri un produs multifuncțional, care se poate adapta în funcție de personalitatea fiecărei persoane. Recomandăm căsuța Skadi tuturor persoanelor care caută un loc de relaxare pentru această vară: pentru hobby-uri, timp petrecut cu familia sau prietenii, pe marginea unei piscine, pe lac la pescuit sau chiar pentru un birou unic, în natură.”, a declarat Lucia Bucin, CEO Bucin Mob.

Asamblare rapidă
În ce privește montarea, căsuța Skadi merge pe principiul simplității desăvârșite. Clientul o poate asambla singur, urmărind instrucțiunile din kit-ul de montaj, fără a fi necesare instrumente profesionale.

SKADI by BucinMob
SKADI by BucinMob
SKADI by BucinMob
SKADI by BucinMob

Personalizare
Căsuța Skadi lansată de Bucin Mob se poate personaliza la cererea clientului. Fixe sunt ușa din lemn stratificat, cu grosimea tocului de 68 cm, și mânerul standard Hoppe Germania – acesta se poate personaliza la nivelul culorii (argintiu, bronz sau alb).

Personalizabile sunt panourile modulare cu sticlă tip ferestre fixe din lemn stratificat, lambriuri și șipci, care permit asamblarea în diverse configurații – cu 3 sau 4 pereți, cu terasă sau fără. Finisajul original este în culoarea lemnului de rășinoase, de individualizat cu una sau cu două culori RAL, în funcție de preferințele clienților.

SKADI by BucinMob
SKADI by BucinMob

Oferte!
Căsuța Skadi beneficiază de transport gratuit pe întreg teritoriul României și poate fi comandată direct de pe site-ul Bucin Mob, de unde se poate achiziționa cu o reducere specială de 25%, valabilă până la 31 august 2021. Pachetul nu include șindrila pentru acoperiș.

SKADI by BucinMob
SKADI by BucinMob
SKADI by BucinMob
SKADI by BucinMob
www.bucinmob.ro

Despre Bucin Mob
Bucin Mob este compania românească fondată în Transilvania, cu 25 de ani de experiență în domeniul prelucrării lemnului. Înființată în anul 1993 ca o afacere de familie, în prezent are o echipă de 80 de persoane pentru fabrica din orașul Reghin, dispune de utilaje moderne de ultimă generație și înregistrează o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro pe an.

Clienții găsesc aici elemente eco pentru casă sau companie: ferestre și uși din lemn stratificat, construcții din lemn și mobilier de grădină, mobilier pentru copii, dar și gama impresionantă de mobilier de lux, ‘Bucin Mob Design Collection’. Lansată în anul 2017, reprezintă o colecție cu peste 25 de produse din lemn masiv, create în colaborare cu designeri români.

Clienții Bucin Mob provin din Germania, Austria, Italia, Ungaria, Franța sau Finlanda. Fiecare produs Bucin Mob este certificat FSC, Fair Trade (BSCI) și ISO 9001/2008.

 

Publicitate
Publicitate