logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bonami.ro a lansat propriul serviciu premium de livrare

Începând cu luna iunie, magazinul online cu mobilier și decorațiuni oferă transportul pentru piesele de mobilier până în locuința clientului prin Curier Bonami.

Hisilicon Balong
Noutăți bine-venite de la Bonami/Bonami.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Iunie 2021

Serviciul premium este disponibil momentan doar în București. „Mă bucur ca am reușit să dezvoltăm acest proiect pentru piața românească; este cel mai important pas pe care îl facem în România, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Dorim să le oferim ce este mai bun, atât în materie de produse, cât și în ceea ce privește serviciile.“, a menționat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

 „Curierul Bonami este un serviciu inovator: nu oferim doar livrarea pieselor de mobilier supradimensionate până în interiorul locuinței clientului, ci și  montajul, preluarea ambalajelor și a piesei vechi de mobilier, dacă este cazul.“, a mai declarat Vopařil.

www.bonami.ro

În contextul pandemiei, magazinul online și-a dezvoltat un portofoliu impresionant de produse, ajungând la 50.000 de piese și accesorii., dintre care 25.000 sunt disponibile în stoc, deci cu livrare imediată. De asemenea, Bonami a pariat pe dezvoltarea propriei mărci de produse premium pentru grădină, „Le Bonom”.

Trendul din ultimul an și jumătate, acela de a petrece mai mult timp în propriul cămin, a favorizat magazinul online, piața din România înregistrând o creștere de 40% în 2020, față de anul anterior, și o creștere de 20% în primele 5 luni ale anului 2021.

În plus, Bonami și-a modificat profilul, devenind, dintr-un simplu furnizor de piese de mobilier și accesorii, o sursă de inspirație pentru amenajări interioare. Cum anume? Prin colaborările cu celebrități locale, arhitecți și designeri.

Bonami este membră a grupului Miton și a fost înființată în 2012 de Václav Štrup. Compania are, în prezent, 150 de angajați în birourile sale din Praga și alți 100 la depozitul de marfă al companiei. Magazinul online este prezent în 5 țări: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România.

 

Publicitate
Publicitate