logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Simex – ofertă la mobilier sculptat

Somptuoasă, plină de culoare, bogată în detalii și perfect practică. Mobila clasică continuă să rămână la modă, transformând interioarele private în adevărate saloane de expoziție. Cel puțin, în cazul colecțiilor create la Mobila Simex.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85
Stilul clasic, mereu la modă/Mobilasimex.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Iunie 2021

Colecția Imperiale este destinată dormitorului matrimonial și reprezintă o carte de vizită pentru Mobila Simex. Cuprinde piese de mobilier clasice ca funcționalitate, precum toaletă pentru doamne cu ramă pentru oglindă, taburet. Restul pieselor sunt cele clasice, specifice dormitorului, dar realizate pe dimensiuni impresionante.

Colecția Imperiale de la Mobila Simex este creată în stil Rococo, din lemn masiv și îmbogățită cu nenumărate ornamente executate manual de sculptori locali. Finisajul alb pune în valoare culoarea aurie a detaliilor sculpturale, iar designul cu margini rotunjite amintește de interioarele luxoase ale palatelor de altădată.

Toate piesele de mobilier ale colecției Imperiale sunt executate pe dimensiuni generoase – patul depășește 2000 cm și pe lungime, și pe lățime, iar dulapul pentru haine dispune de spații de depozitare suficiente, și anume patru la număr pe înălțime și patru sertare la nivel inferior, având și două dintre uși placate cu oglindă.

Noptierele colecției Imperiale și masa de toaletă uimesc prin bogăția ornamentelor, dar asigură alte nenumărate spații de depozitare, astfel încât lucrurile să poate fi ascunse vederii. Aceste caracteristici recomandă piesele celor care iubesc stilul clasic al mobilierului de artă.

Dar vestea cea mai bună este că această colecție Imperiale de la Mobila Simex este disponibilă zilele acestea la vânzare cu o reducere semnificativă de preț: de circa 60%.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85
www.mobilasimex.ro
www.mobilasimex.ro
www.mobilasimex.ro
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85