logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

IntroDesign – trei fotolii uluitoare

Dacă ești în căutarea unor piese de mobilier absolut surprinzătoare prin forme și stil, cele mai mari șanse de succes le ai în București, la galeria IntroDesign. De aici se poate achiziționa mobilă creată de cei mai renumiți designeri internaționali.

intro-6012
Design ieșit din comun./Introdesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Iunie 2021

Atunci când vine vorba de amenajarea unui living, piesele ce mai importante ca impact estetic sunt fotoliile. În ultimii ani au devenit adevărate piese de accent, prin culoare, formă, mărime și locul în care se amplasează – suficient de central încât să atragă imediat privirea. Am ales din portofoliul IntroDesign trei modele de fotolii care să dicteze amenajarea interioară a spațiului prin designul plin de creativitate.

www.introdesign.ro
Voido este o creație a designerului israelian Ron Arad și poate fi folosit atât indoor, cât și outdoor. Forma atipică îl recomandă pentru momentele de relaxare totală, inspirând un mic somn de după-amiază sau lecturarea unei cărți. Stilul în care se încadrează este cel contemporan, Voido având calitățile a două piese într-una singură – fotoliu și balansoar.

www.introdesign.ro
Dream reprezintă un proiect ambițios al designerului japonez Tadao Ando; având datele unui scaun office și confortul unui fotoliu (în variantă tapițată), Dream este o prezență cu adevărat neașteptată în orice interior l-ai pune. Conceput din lemn stratificat, combină suplețea designului cu robustețea elementelor, ducând la o piesă ce pare în același timp elastică și masivă.

www.introdesign.ro
Fotoliul Nimrod duce imediat cu gândul la interioarele inspirate de filmele SF. Jucăuș și tineresc, are un design simplu, completat de accesorii care dau personalitate piesei. Structura este din polietilenă, iar pernele sunt din poliuretan expandat – husele sunt detașabile. Nimrod face parte din portofoliul designerului Mark Newson și poate fi considerată o piesă destinată atât spațiilor imdoor, cât și outdoor.

Galeria IntroDesign se găsește pe Calea Dorobanților, în centrul Bucureștiului și propune mobilier pentru întreaga casă, sub forma unor colecții de impact. „Încă din 2002 ne-am propus sa onorăm designul autentic și să prezentăm o selecție originală de branduri recunoscute sau de avangardă, focusându-ne pe creații menite să treacă testul timpului și să devină adevărate piese de colecție. Veți regăsi în portofoliul nostru mobilier divers pentru întreaga casă, de la canapele și fotolii până la mese, scaune, paturi, măsuțe, rafturi cât și o mulțime de decorațiuni inedite. Portofoliul nostru cuprinde creatii semnate Charles şi Ray Eames, George Nelson, Verner Panton sau Eero Aarnio, dar şi de către staruri ale momentului precum Ronan şi Erwan Bouroullec, Jasper Morrison, Mathew Hilton, Konstantin Grcic, Autoban sau Donna Wilson.” – se arată pe site-ul galeriei.

Publicitate
Publicitate