logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Un student a inventat căsuța de copac portabilă

Nevoia te învață, se spune. Un student din Olanda, urmând cursurile unei facultăți dedicate designului de produs, a creat pentru ieșirile de câteva zile în natură o adevărată soluție de înnoptare: o căsuță portabilă pe care o poți folosi... în copac.

henry_wein-6010
Cu casa în spinarea bicicletei/Designboom.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Iunie 2021

Henry K. Wein a conceput o mică construcție practică pe care o poți lua cu tine în excursii. Are rolul unui adăpost pentru pauzele de odihnă și pentru somn, și se deplasează pe roți, fiind inspirată după modelul rulotelor pentru camping. Căsuța se poate atașa la motocicletă, dar mai ales la bicicletă, fiind o soluție inspirată în special de nevoile studenților.

Căsuța este denumită căsuță de copac datorită faptului că se poate prinde pe trunchiul unui copac și ridica, astfel încât să fie demnă de numele său. „Scopul meu a fost acela de a experimenta clipele de odihnă în natura într-un mod diferit. Căsuța se poate suspenda de un copac tocmai pentru a-ți crea impresia că te-ai întins confortabil pe o creangă”, a explicat Henry K. Wein pentru cei de la DesignBoom.com. Căsuța se poate ridica la orice înălțime – depinde de preferințele fiecăruia.

www.designboom.com

Căsuța de copac este construită din materiale refolosite; placajul exterior provine de la un oblon recuperat, iar restul componentelor sunt bucăți din lemn și o grindă metalică ce acționează ca suport. Căsuța e prevăzută chiar cu mici ferăstruici pe laterale, iar acoperișul beneficiază de o lucarnă prin care să poți admira cerul.

Evident, spațiul este pentru o singură persoană, iar singurul lucru pe care-l deservește este odihna. Practic, este un soi de cort transformat în căsuță portabilă. Inedit!

Publicitate