logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobila Dalin – reduceri de neratat!

Mobilier fabricat în România, design original, materiale de cea mai bună calitate și... reduceri de preț. Mobila Dalin a dat startul unei campanii prin care dorește ca tot mai mulți români să se bucure de calitatea pieselor sale, la prețuri surpriză!

dalin_opus-6008
Promoții și calitate/MobilaDalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Iunie 2021

Până la sfârșitul lunii iunie 2021, Mobila Dalin anunță prețuri promoționale pentru colecția de piese de mobilier din lemn masiv. Oricare dintre modelele colecției beneficiază de o reducere de preț de 20%, indiferent că e vorba despre mese sau bufete dining.

Colecția Dalin de lemn masiv cuprinde mai multe variante de masă pentru dining și câteva modele de bufet pentru veselă. Numitorul comun al acestor piese este lemnul masiv de stejar sălbatic, pus în valoare prin felul în care s-au păstrat și integrat designului crăpăturile, nodurile și micile decolorări ale materiei prime.

În colecția lemn masiv a Mobilei Dalin intră șapte mese, diferite la nivel de formă și mai ales în ce privește picioarele; toate sunt din material metalic, dar în interpretări diferite de stil, mergând de la cel rustic până la cel contemporan. Cel mai nou este modelul de masă Vanity, cu finisaj argintat, în deplină armonie cu stilul modern al picioarelor. Compusă din două blaturi de sine stătătoare, masa Vanity pune în valoare frumusețea materialului natural, marginile fiind păstrate cu ondulările specifice lemnului.

www.mobiladalin.ro
Masă Vanity

„Cu o varietate de materiale, texturi și culori pe care le pune la dispoziția clienților, produsele Mobila Dalin încurajează creativitatea și personalizarea spațiilor de interior în funcție de personalitatea și dorințele clienților.” – se arată pe site-ul Mobila Dalin.

www.mobiladalin.ro
Bufet Antares
www.mobiladalin.ro
Masa Harmony

Publicitate