Mobila Dalin – reduceri de neratat!

Mobilier fabricat în România, design original, materiale de cea mai bună calitate și... reduceri de preț. Mobila Dalin a dat startul unei campanii prin care dorește ca tot mai mulți români să se bucure de calitatea pieselor sale, la prețuri surpriză!

 +4
Promoții și calitate/MobilaDalin.ro
  |  

Până la sfârșitul lunii iunie 2021, Mobila Dalin anunță prețuri promoționale pentru colecția de piese de mobilier din lemn masiv. Oricare dintre modelele colecției beneficiază de o reducere de preț de 20%, indiferent că e vorba despre mese sau bufete dining.

Colecția Dalin de lemn masiv cuprinde mai multe variante de masă pentru dining și câteva modele de bufet pentru veselă. Numitorul comun al acestor piese este lemnul masiv de stejar sălbatic, pus în valoare prin felul în care s-au păstrat și integrat designului crăpăturile, nodurile și micile decolorări ale materiei prime.

În colecția lemn masiv a Mobilei Dalin intră șapte mese, diferite la nivel de formă și mai ales în ce privește picioarele; toate sunt din material metalic, dar în interpretări diferite de stil, mergând de la cel rustic până la cel contemporan. Cel mai nou este modelul de masă Vanity, cu finisaj argintat, în deplină armonie cu stilul modern al picioarelor. Compusă din două blaturi de sine stătătoare, masa Vanity pune în valoare frumusețea materialului natural, marginile fiind păstrate cu ondulările specifice lemnului.  +4 www.mobiladalin.ro Masă Vanity

„Cu o varietate de materiale, texturi și culori pe care le pune la dispoziția clienților, produsele Mobila Dalin încurajează creativitatea și personalizarea spațiilor de interior în funcție de personalitatea și dorințele clienților.” – se arată pe site-ul Mobila Dalin.

 +4 www.mobiladalin.ro Bufet Antares  +4 www.mobiladalin.ro Masa Harmony


Mobila Dalin – tapițate cu protecție împotriva bacteriilor

Unul dintre cei mai renumiți și apreciați producători de mobilă tapițată din România, Mobila Dalin, a ales să introducă în gama sa de mobilier pentru living materiale menite să transforme casa într-un loc cu protecție împotriva bacteriilor și virusurilor.

Dublă protecție prin componentele Aquaclean și Safe Protect/MobilaDalin.ro
  |  

Mobila Dalin vine cu o noutate potrivită pentru vremurile pe care le trăim: stofele Aqua Clean din colecțiile de mobilier tapițat oferă o dublă protecție – componenta Aqua Clean limitează pătrunderea bacteriilor și virusurilor în țesătură, iar componenta Safe Protect protejează împotriva acestora, reducându-le activitatea. Este o combinație inspirată de vremurile pandemice pe care le trăim, combinație care poate pătrunde în case sub forma mobilierului tapițat de orice fel – fotolii și canapele, paturi, taburete.

Cum protejează Safe Protect mobilierul Dalin?

Componenta Safe Protect a fost introdusă în gama țesăturile Aqua Clean începând cu anul 2019. Felul în care acționează este explicat chiar de producătorul Dalin: limitează capacitatea de reproducere a bacteriilor, reducând numărul lor, respectiv acționează asupra barierei lipide și în contact cu apa are efect de solubilitate asupra virusurilor. Astfel că pentru a te asigura că ai mobila tapițată e suficient să folosești o cârpă înmuiată în apă sau pur și simplu aspiratorul cu peria pentru mobilier.
Aqua Clean și Safe Protect au certificate ISO și și-au dovedit eficiența după mai mulți ani de utilizare.

Cu toate că e prea devreme pentru a vorbi de stofe AntiCovid, după cum însuși Mobila Dalin precizează, „În cazul nostru, putem afirma că Safe Front® previne răspândirea și replicarea coronavirusurilor similare acționând direct asupra învelișului său, distrugându-l și dezactivând virusul, menținând un nivel optim de igienă pe canapeaua dvs.”


Möbius – canapea pentru îndrăgostiți

Conceptul de mobilier pentru îndrăgostiți revine în actualitate. Un designer din Marea Britanie a creat o canapeluță șic, în stil modern, special pentru cupluri. Are numai două locuri, orientate de așa manieră încât te face să nu-ți iei ochii de la persoana iubită.

 +2
Creativitate la infinit/Bazaar-london.com
  |  

E vorba despre canapeluța Möbius, concepută de Lauren Colquhoun pentru platforma Bazaar. Piesa de mobilier face parte din categoria mobilierului de lux, atât prin preț, cât și prin design. Prevăzută cu numai două locuri, canapeluța Möbius nu poate sta decât undeva în centrul încăperii, având două spătare dispuse în direcții opuse, ceea ce face ca cei doi să poată sta de fapt unul lângă altul, dar față în față, ținându-se de mâini.

Sursa de inspirație, dincolo de nevoia de dragoste și intimitate în cupluri, pare să fie banda lui Möbius – un tip de suprafață având o singură față și o singură margine, ceea care a dat și denumirea. Rezultă un design cursiv, suav, care pe unii îi duce cu gândul la simbolul infinitului, pe alții la curgerea apei.

„Este piesa mea favorită! În crearea acesteia m-am inspirat din moda anilor 1880 în industria mobilierului, luând drept sursă banda lui Möbius, dar și scaunele pentru îndrăgostiți.” – a mărturisit Lauren Colquhoun.

Canapeluța Möbius este o piesă de mobilier tapițat, îmbrăcată complet în catifea albastră. Se poate achiziționa numai la comandă, și este disponibilă în mai multe culori. Prețul: 13.195 lire sterline.  +2 www.bazaar-london.com


Lotusland – fotolii atipice

Am descoperit un magazin online care pune la dispoziția clienților produse pentru casă, de la mobilier până la decorațiuni interioare și accesorii textile, ce se încadrează unui stil de amenajare interioară mai puțin obișnuit pentru țara noastră, prin culori și design.

 +5
Culori și forme neașteptate, de efect pentru acasă/Lotusland.ro
  |  

Magazinul poartă denumirea de Lotusland și chiar poate fi socotit un mic tărâm al mobilei aparte. Produsele sunt aduse din întreaga Europă și reflectă tot ce poate fi mai strălucitor și modern  în trendurile internaționale. Se remarcă o atenție deosebită acordată mobilierului din metal, în stil industrial, cu diverse accente și reinterpretări. Piesele de mobilier au darul de a ieși în evidență, datorită formelor atipice, dar și culorilor intense.

Am ales câteva fotolii disponibile prin Lotusland, fotolii care pot influența, ori chiar schimba, atmosfera încăperii, aducând prospețime și originalitate.

 +5 www.lotusland.ro +5 www.lotusland.ro Fotoliul Balou se încadrează stilului modern prin forma perfect rotundă, dar și stilului clasic prin eleganță și armonia culorilor. Compus din elemente patru elemente perfect rotunde, îmbinate ingenios, atât sub formă de șezut, bază cât și spătar, fotoliul Balou se poate folosi și în living, și în dormitor, în fața unei măsuțe de cafea sau a unei măsuțe de toaletă. Materiale: structură din lemn, pernele sunt din spumă, iar accesoriile decorative sunt metalice.

 +5 www.lotusland.ro Fotoliul Tuk Tuk aparține clar stilului industrial cu accente shabby chic și reprezintă o piesă de mobilier uluitoare prin formă și combinația materialelor. Predomină elementele metalice, balansate de elementele textile pline de culoare și veselie; însăși culoarea roșie aprinsă a structurii face ca această piesă să iasă în evidență indiferent că se află în living sau chiar pe terasa casei. Spătarul înalt și forma acoperită duc cu gândul la un mic culcuș, iar înlocuirea picioarelor cu roți face ca fotoliul Tuk Tuk să poate fi  mutat cu ușurință.

 +5 www.lotusland.ro Fotoliul Fluffy combină nevoia de relaxare tihnită cu minimalismul pieselor de exterior. Practic, pornind de la principiul de funcționare a unui scaun pliabil, s-a ajuns la un fotoliu în care să te poți cuibări de minune. Materiale: metal și stofă. Fluffy se poate plia atunci când nu-l folosești, ocupând puțin spațiu; fie îl depozitezi undeva în picioare, fie în așezi pe podea și permiți pisicuței tale să se bucure și ea de un culcuș modern.

„Ne dorim ca LOTUSLAND să fie un loc idilic, în care plăcutul se îmbină cu utilul, care să te inspire, să te transpună în diferite locuri și să îți dea un sentiment de fericire, nostalgie, stare meditativă și siguranță. Misiunea noastră este să oferim o gamă de mobilier și decorațiuni care se remarcă prin design, calitate și preț, sunt fabricate transparent și responsabil fără riscuri pentru sănătate și mediu.” – se arată pe site-ul Lotusland.


Mobila care NU se mai poartă în 2021

Toată lumea vrea să afle care sunt trendurile anului 2021 în materie de amenajări interioare. Dar la fel de important este și următorul aspect: mobilierul care devine demodat în 2021 - pentru că trendurile nu sunt doar despre ce se poartă, ci și despre ce nu se mai poartă.

 +6
Mobilier demodat în 2021/Dezeen.com
  |  

Poate că ce e în trend anul acesta poate fi adus sau nu în casele românilor, dar parcă e mult mai de ajutor să afli ce anume trebuie schimbat sau evitat atunci când vrei să cumperi mobilier în moda anului 2021. Deci, ce nu se mai poartă:

  • Seturile de mobilier sau mobilierul asortat. Mai ales în dormitor, dar nu numai, piesele de mobilă executate în același stil, la set, nu mai sunt recomandate. Evită să ai patul și noptierele identice sau comoda și dulapul în același fel. Nici seturile de canapea și fotolii nu se mai poartă în aceleași nuanțe; e bine să difere măcar în privința culorii.  +6 www.baongocfurniture.com
  • Toată camera amenajată cu mobilier alb, fie că e vorba de dormitor, de bucătărie sau baie: specialiștii recomandă introducerea schemei de cel puțin două culori. Nici corpurile de bucătărie realizate în culoarea gri antracit – mare hit până de curând – nu mai sunt recomandate. Au ieșit din trend. În schimb, nuanțele de verde sunt un nou mare trend pentru corpurile de depozitare din bucătăria anului 2021. În ce privește culorile mobilierului, ideal e să exprime un minim contrast cu nuanțele folosite pentru pereți, tavan și podea.  +6 www.improvenet.com
  • Mobilierul tip retro, inspirat de serialul Mad Men, tare îndrăgit de designerii de interioare în ultima vreme, iese și el din rândurile trendurilor anului 2021. Adio, mobilă din lemn de nuc, imprimeuri geometrice, margini rotunjite și înălțimi reduse!  +6 www.sweeten.com
  • Mobilierul multifuncțional pare să nu se mai numere printre preferințele specialiștilor în design interior în anul 2021; fiindcă pandemia de COVID-19 a schimbat modul de trai al omului modern, nevoit să se retragă mai mult ca niciodată în propria locuință, spațiul trebuie separat pe zone de activitate. Spațierea a devenit un must-have, iar acest lucru se poate realiza cu ajutorul mobilierului specific. Adică birou pentru zona de lucru, masă și scaune pentru zona de luat masa, canapea confortabilă pentru zona de relaxare.
  • Mobilierul în stil  minimalist începe să-și piardă și el importanța în 2021, în favoarea stilului industrial, înțeles ca un mix între tradițional și modern, un mix creativ, adaptat la nevoile omului din era postCOVID-19.  +6 www.weburbanist.com
  • Mobilierul din lemn masiv pare să se numere de asemenea printre cele mai puțin la modă; tot ceea ce inspiră masivitate, greutate, spirit impozant va trebui să facă loc unui mobilier mult mai suplu, mai ușor, mai confortabil în stilul caselor de vacanță. Cu alte cuvinte, mobila masivă cedează locul mobilei din ratan.  +6 www.countrysideamishfurniture.com

Pentru și mai multe ponturi despre ce nu se mai poartă în 2021, urmăriți site-ul Magmob.ro!