logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Scaunele lui Cristian Corvin sunt la RDW 2021

Mai sunt doar două zile (azi și mâine) până la încheierea ediției 2021 a Romanian Design Week, iar cei care nu au ajuns merită să facă un efort. O multitudine de expoziții așteaptă să fie apreciate de public, iar una dintre ele este dedicată unei piese de mobilier care nu poate lipsi din niciun spațiu privat, office sau comercial.

corvin_cristian-6002
O expoziție dedicată unei piese de mobilier majore: scaunul/Romaniandesignweek.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Iunie 2021

E vorba despre expoziția Chairs by Corvin Cristian, creată în jurul scaunelor pe care designerul de produs le-a conceput de-a lungul mai multor ani. Inspirate din simplitatea materialului și marcate de accente ale stilului rustic, scaunele din expoziția Chairs by Corvin Cristian reprezintă o gură de aer proaspăt, având abilitatea de a dicta atmosfera spațiului în care sunt folosite.

În cadrul expoziției sunt prezentate modele din lemn masiv, cu finisaj natural, cu îmbinări originale și cu forme ce reflectă înclinația spre inedit. Câteva dintre aceste modele au mai făcut obiectul unei expoziții la una din edițiile trecute RDW, cu mare succes.

Actuala expoziție Chairs by Cristian Corvin cuprinde modelele de scaun Takim, Mouton, DCP, Agape și YO. Expoziția poate fi vizitată în cadrul circuitului DesignGo, RDW 2021 la Galeria de Design SSAB. Vestea bună este că această expoziție va fi deschisă publicului până în toamnă, pe21 septembrie.

www.romaniandesignweek.ro
www.romaniandesignweek.ro
www.romaniandesignweek.ro

Despre Cristian Corvin
Arhitect și designer de produs, Cristian Corvin a înființat în anul 2002 un studio devenit deja un nume bine-cunoscut, cu proiecte de amenajare în special pentru domeniul HoReCa. A câștigat nenumărate trofee de design și s-a remarcat drept un creator de spații originale, marcate de o atmosferă pe cât de contemporană, pe atât de primitoare și tihnită.

Publicitate