logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Fabrica de saltele – orice dimensiune ai nevoie

O fabrică de saltele din Sibiu pune la dispoziția clienților tot ce e nevoie pentru un dormitor cu adevărat de vis, în sensul unei odihne desăvârșite. Fabrica se cheamă Perspective și asigură o gamă largă de produse dedicate somnului.

saltele-6732
O alternativă la saltele care nu se potrivesc patului tău./Saltele.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Iunie 2022

Fabrica de saltele Perspective din Sibiu a fost înființată cu peste 20 de ani în urmă și s-a dezvoltat de-a lungul timpului, acoperind o gamă largă de produse pentru dormitor și o varietate de materiale și stiluri de saltele. În acest loc se pot comanda saltele de toate tipurile și dimensiunile, nu doar saltele pentru paturi, ci și pentru piese de mobilier precum banchete, fotolii, pătuțuri Montessori de copii.

Un aspect și mai important pentru zilele noastre îl reprezintă materialele de lucru. Saltele produse la Sibiu, în fabrica Perspective sunt exclusiv din materiale naturale, menite să protejeze atât clientul, cât și mediul înconjurător: straturi textile din lână și bumbac, acoperire integrală din bumbac.

Gama de produse Perspective se adresează atât clienților fizici, cât și juridici și acoperă nevoile adulților și copiilor în egală măsură. Sunt disponibile toate variantele de saltea posibile: cu arcuri, cu spumă, memory foam, antialergice, cu arcuri și spumă, ortopedică, cu zone de confort. Și mai important: aceste saltele se produs pe orice dimensiune.

În colecția de produse a acestei fabrici dedicate unui somn confortabil se regăsește tot ce-ți trebuie: perne, somiere, toppere, lenjerii de pat. „Dorința noastră este de a oferi produse care să ajute oamenii să doarmă mai bine și mai sănătos, de aceea abordăm individual fiecare client, pentru a afla ce tip de articol i se potrivește” – se arată pe site-ul Fabrica de saltele.

Publicitate