logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Flow – un pat plutitor

Un model de pat realizat în fabrica de mobilier din lemn Cioata combină calitățile unor materiale masive cu inteligența unui design ce inspiră senzația de plutire. Patul Flow este o piesă pe cât de modernă pentru dormitor, pe atât de rezistentă în timp.

flow_by_cioata4-5545
Mobilă cu suflet din Târgu Mureș/Cioata.ro
Andreea Chiru  |  01 August 2020

Flow de la Cioata reprezintă un pat realizat în stil contemporan, dar creat să fie transmis din generație în generație. Este un pat de tip platformă, cu margini generoase pe care poți să șezi de-a lungul zilei sau poți păstra cartea preferată. Surpriză: în lateralele patului Flow de la Cioata sunt ascunse spații de depozitare cu capac rabatabil. Închise, nici nu se ghicesc.

Sursa de inspirație a designului Flow de la Cioata reiese din chiar materialul lemnos – este un stil rustic, un pat pe cât de actual ca formă, pe atât de vânjos și rezistent ca execuție. Impresia de pat plutitor constă în existența unei platforme ce țin loc de picioare și care dispune de o suprafață mai redusă decât structura patului, fiind aproape nevăzută.

În designul patului Flow de la Cioata sunt integrate armonios și două noptiere practice, prevăzute cu sertare. Materialele patului Flow de la Cioata: lemn masiv de stejar cu ciclu lung de uscare. Finisajul poate varia, în funcție de dorințele clientului. Feronerie: glisiere și balamale cu autoînchidere și amortizare.

Patul Flow de la Cioata este disponibil pe comandă, iar livrarea poate dura între 8 și 10 săptămâni. Transportul este însă gratuit oriunde în România. „În cazul produselor foarte grele sau voluminoase, asigurăm transportul acestora și punerea pe poziție”, se arată pe site-ul Cioata.

www.cioata.ro
www.cioata.ro
www.cioata.ro

Publicitate
Publicitate