logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Select Design by Dana Șucu – reduceri masive de preț

Cele trei branduri de lux ale Select Design by Dana Șucu au intrat într-o campanie de reduceri masive de preț. E vorba de discount-uri de până la 50% pentru mobilierul din lemn masiv aflat în colecțiile Ethan Allen, Caracole și Bernhardt.

Select_Design_canapea_Le_Chaise-5546
O veste bună pentru fanii mobilei din lemn/Selectdesign.ro
Andreea Chiru  |  04 August 2020

Este deci o ocazie potrivită pentru (re)amenajarea casei! Cele trei branduri americane, Ethan Allen, Caracole și Bernhardt, fac parte din clasa de mobilier high-end aflate în portofoliul Select Design by Diana Șucu. Reducerile se aplică la mobilier din lemn masiv pentru living, dining, dormitor și hol.

„Produsele sunt unice pe piața din România, sunt lucrate din materiale de cea mai bună calitate și se remarcă prin detalii spectaculoase, care le pun în valoare și le sporesc frumusețea. De la clasice la moderne și glamour, fiecare piesă este un suflu de aer proaspăt, adaptabilă în multe contexte, de care te bucuri o viață”, au declarat reprezentanții Select Design by Dana Șucu.

Reducerile de preț la piesele de mobilier Ethan Allen, Caracole și Bernhardt ajung până la 50% și se aplică fie pe produs, fie pe set. Adică poți cumpăra de la o singură canapea la un set format din canapea și fotolii, de la o comodă sau o noptieră la un întreg concept de dormitor, totul pentru o amenajare de 5 stele. Mare parte a produselor sunt create de artiști americani, care lucrează cu migală și pricepere fiecare piesă de mobilier. Calitatea acestora se arată după ani și ani, când rămân intacte, ca la început.

Lista completă a mobilierul aflat la Sale poate fi consultată pe site-ul www.selectdesign.ro.

www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro

Publicitate
Publicitate