logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

VOX Crawler – o saltea transformabilă

Concepută pentru adolescenți și tineri, în cel mai pur stil scandinav posibil, salteaua Crawler a fost patentată ca design inovator pentru saltele și este disponibilă în România prin Scandinavian Design House.

vox_crawler-5537
 O saltea modernă și minimalistă pentru tineri/Sdh.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Iulie 2020

Iată o saltea ce reprezintă o soluție pentru uz nocturn, dar și pe timpul zilei. Vox Crawler are un design inedit pentru o saltea, fiind dotată cu posibilitatea folosirii în formă clasică pentru odihnă pe timp de noapte, dar și pentru uz special pe timpul zilei.

Cu ajutorul unui cilindru care face parte din setul Vox Crawler, salteaua devine un spațiu de tip lounge pe care te poți întinde confortabil în poziție de citit, privit la televizor sau petrecut timpul cu jocuri video. E vorba despre un element sub formă de cilindru care pe care îl poți folosi la capătul saltelei, sub formă de tetieră, sau pe mijlocul saltelei, transformând piesa într-un spațiu perfect pentru dormit.

Salteaua Vox Crawler dispune și de o pernă cu aspect cilindric, la capătul celălalt al saltelei, de folosit fie ca pernă, fie ca tetieră. Per total, salteaua Vox Crawler are o formă ergonomică, e simplu de modificat ca formă prin mutarea pernelor și are dimensiuni standard de 120x200cm. Material: spumă poliuretanică foarte flexibilă.

Salteaua Vox Crawler poate fi comandată alegând între două culori – negru, respectiv gri. Fiind un produs relativ nou, trebuie comandată la magazinul Scandinavian House Design, livrarea realizându-se în trei săptămâni.

www.sdhouse.ro
www.sdhouse.ro
www.sdhouse.ro

Publicitate
Publicitate