Configurează-ți bucătăria la Atelierul de mobilă Bacău

Atelierul de mobilă Bacău este denumirea unui atelier de mobilier la comandă, înființat din dragoste pentru lemn și pentru piese de mobilă bine executate. Pe site-ul atelierului e disponibil un configurator online de bucătării.

 +3
Materiale de calitate și tehnologie modernă/Atelieruldemobilabacau.ro
  |  

Atelierul de mobilă Bacău și-a deschis ușile clienților începând cu anul 2018, dar s-a dovedit deja unul dintre producătorii solicitați ai zonei Moldovei. Sunt o serie de avantaje pe care atelierul le oferă clienților special pentru a-i atrage.

În general, Atelierul de mobilă Bacău execută la comandă mobilier pentru toate încăperile casei, de la bucătărie până la dormitor sau camera copilului. Clientul poate alege materialele – lemn masiv, PAL sau MDF. Acestea au garanție pentru 24 de luni, în timp ce feroneria este garantată 5 ani de zile.

Printre cele mai căutate piese de mobilier de la Atelierul de mobilă Bacău se află cele de bucătărie. Se execută conform proiectului cu care vine clientul sau pe care îl propun consilierii de design ai atelierului. Dacă știi deja cum ar trebui să arate bucătăria ta, poți intra pe site-ul AtelieruldemobilăBacău și folosi configuratorul de bucătării:
✔️Pasul 1: Setezi forma și dimensiunile bucătăriei tale!
✔️Pasul 2: Selectezi corpurile si dulapurile pe care ți le dorești
✔️Pasul 3: Alegi culorile și materialele
✔️Pasul 4: Trimiți designul iar atelierul revine în cel mai scurt timp cu o cotație de preț!

Folosirea configuratorului nu necesită nici înregistrare, nici descărcarea programului, ci se face simplu, direct in platforma atelierului.

Pentru clienții din Bacău, transportul mobilierului executat de Atelierul de mobilă Bacău este inclus în prețul mobilei. Montajul este de asemenea inclus în preț pentru clienții din întreaga țară.

„Facem tot posibilul ca fiecare obiect de mobilier ce iese din mâinile noastre să fie deosebit combinând materie primă de cea mai bună calitate cu tehnica de lucru profesionistă. Suntem adepții perfecțiunii și lucrăm minuțios la fiecare detaliu indiferent de complexitatea proiectului. Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când clientul este mulțumit”, se arată pe site-ul Atelierului.
 


Magazinul cu tradiții: dulapul de perete revine!

Magazinul cu tradiții este o platformă online care se adresează producătorilor din România, invitând pe toți cei care creează piese de mobilier, în special piese de mobilier cu tradiție, să își prezinte colecțiile iubitorilor de artă și confort românesc.

 +3
  O tradiție de neuitat, cu aspect decorativ și funcție practică.
  |  

Se pune accentul pe mobilierul pictat, respectând regulile de altădată care au și consacrat acest stil încărcat de emoție rustică. Tâmplari sau ateliere cu vechime pe piața producătorilor de mobilă se întâlnesc pe platforma Magazinul cu tradiții, oferind cumpărătorilor șansa de a avea în casă mobilier de valoare, din materiale naturale și cu un design tradițional.

Printre cele mai interesante piese de mobilier de pe platforma online Magazinul cu tradiții se numără dulapul de perete, o piesă de mobilier care-și păstrează nealterată funcția practică, dar prin împodobirea cromatică joacă inclusiv un rol decorativ. Dulapul de perete este mai mult decât un raft și mai puțin decât un bufet, are marele avantaj de a se prinde de perete – de orice perete – astfel că poate valorifica până și pereții cei mai nefolosiți ai casei. Există și variante de dulap de perete de tip colțar – fiecare dintre modele poate fi realizat pe comanda specială a cumpărătorului. +3 www.magazinul-cu-traditii.ro

Ca model, dulapurile de perete disponibile la Magazinul cu tradiții variază mult, de la dulapuri de tip raft până la dulapuri cu uși de sticlă sau chiar prevăzute cu cuier. Toate sunt pictate cu modele tradiționale, de regulă vegetale – după moda tradițional săsească, în combinații de culori ce transmit o atmosferă rustică.

Ca materiale predomină lemnul rășinos, dar la cererea clientului, dulapul de perete poate fi realizat și din lemn de tei, fag sau nuc. Calitatea lemnului e pusă în valoare prin folosirea unui finisaj adesea natural, cu ajutorul lacurilor pe bază de apă ce scot în evidență fibra și nuanțele lemnului. Peste pictură se adaugă cel mai adesea un strat de ceară dizolvată în uleiuri, pentru rezistență în timp.

Acest tip de mobilier este ideal pentru casele de vacanță, în special pentru cele din zonele montane, dar își pot găsi loc și în reședințe aflate în zonele de șes. +3 www.magazinul-cu-traditii.ro


Relief – un set de mobilă lamelară

Creat din materiale durabile, dar cu aspect suplu, setul Relief de la Linia Furniture reprezintă o alternativă pentru cei care își doresc interioare cu adevărat inedite. Setul se încadrează în categoria mobilă lamelară.

 +4
Relief de la Linia Furniture, un set inedit pentru bucătărie/Liniafurniture.ro
  |  

Setul Relief a fost realizat de designerii atelierului Linia Furniture din nevoia de a da frâu liber imaginației. Este un set care-și poate găsi locul într-o bucătărie modernă, dar elegantă, într-o amenajare îndrăzneață. Conceptul se bazează pe secțiuni lamelare de lemn natural, folosite în așa fel încât să redea un joc al formelor și dinamicii. Materialele utilizate sunt lemnul de plop și sticla securizată, pentru masă. +4 www.liniafurniture.ro

Scaunele setului Relief creat de Linia Furniture dau impresia unor piese create dintr-o bucată, dar dispun de combinații de unghiuri drepte și rotunjimi care să se plieze pe forma corpului uman – spătarul asigură o poziție confortabilă chiar și în clipele petrecute în bucătărie, în fața unui pahar de vin. Secțiunile lamelare din care se compun spătarul și șezutul creează senzația de fluiditate și flexibilitate, cu toate că piesa de mobilier este una perfect stabilă, fixă. Masa setului Relief poartă denumirea Waterfall și dincolo de blatul confecționat de asemenea din secțiuni lamelare, trece drept o masă plutitoare, grație picioarelor invizibile. Sunt din sticlă securizată perfect transparentă.
Dimensiuni:
•    masă (L x l x h): 900 x 900 x 750 mm
•    scaune (L x l x h): 486 x 560 x 450 (910) mm +4 www.liniafurniture.ro +4 www.liniafurniture.ro

Despre Linia Furniture
Linia Furniture este un atelier din București, înființat din pasiune pentru amenajări interioare personalizate. Echipa e specializată în crearea de proiecte de design interior cu mobilier confecționat special pentru fiecare proiect în parte. Stilul este cel modern, dar cu accente variate, numitorul comun fiind mereu eleganța.
 


Natürlich – sau cum să ai o bucătărie veselă

Se tot spune că sufletul casei se află în bucătărie – este încăperea în care se strâng toți membrii familiei, ba deseori se strâng și prietenii chemați la o mică petrecere. Pentru ca acest suflet al casei să fie mereu vesel, e nevoie de mobilă... veselă.

 +5
  Câteva piese de mobilier care schimbă atmosfera/Naturlich.ro
  |  

Adică multă culoare! Nu culori intense, care să vibreze, ci mai degrabă culori primăvăratice, în tonuri pastelate, în combinații  tinerești. Am găsit câteva piese de mobilier pline de veselie în bucătărie, la Natürlich.

 +5 www.naturlich.ro +5 www.naturlich.ro Setul de masă și scaune este cel mai important, pentru că ochii sunt atrași spre locul cel mai plăcut de folosit – nu mobilierul pentru prepararea și ulterior depozitarea alimentelor, ci locul în care savurezi mâncarea. Setul Demi de la Natürlich este exact ce îi trebuie unei bucătării care să-ți dea o stare de voioșie și bună-dispoziție. Scaunele sunt tapițate, ceea ce transmite confort, iar culorile pentru elementele textile sunt alese în mai multe combinații ce transmit prospețime. Structura scaunelor este din lemn masiv.

 +5 www.naturlich.ro Masa din setul Demi are blatul alb și picioarele în nuanța naturală a lemnului, dar pentru un plus de contrast poate fi înlocuită cu masa Hagade la Natürlich  – blat de asemenea alb, dar picioare negre, detaliu ce va adăuga un plus de veselie setului, prin introducerea unei nuanțe foarte puternice.

 +5 www.naturlich.ro De nelipsit dintr-o bucătărie veselă este comoda Luca, o piesă de mobilier tot de la Natürlich, o piesă modernă, dar realizată într-un stil aproape clasic. E prevăzută pentru păstrarea produselor de panificație și pentru depozitarea la îndemână la veselei de zi cu zi – tacâmuri, pahare și farfurii. Închiderea este absolut etanșă.

Despre Natürlich
„Conceptul de retail Natürlich a fost lansat de către compania Larix la începutul anului 2012. Ceea ce diferențiază acest producător de mobilier pe piața internațională este tehnologia unică de furniruire a plăcilor de pal şi de îmbinare cu elemente de lemn masiv”, se arată pe site-ul Natürlich.


Falmec – hote care nu par hote

Cine s-a săturat de hotele mari de deasupra aragazului, oricât de moderne sau frumos decorate ar fi acestea, poate începe să-și facă speranțe de mai bine. Falmec a lansat o colecție de hote aproape invizibile.

 +4
  O nouă generație de hote – în stil minimalist/Falmec.com
  |  

Colecția de la Falmec cuprinde trei modele de hote create în cel mai pur stil minimalist posibil, ocupând foarte puțin spațiu și integrându-se cu maximă discreție în atmosfera unei bucătării moderne. Se prind de tavan și lasă mai degrabă impresia unui corp de iluminat de tip plafonieră.

 +4 www.falmec.com Vega este cel mai recent model de hotă de la Falmec, dotat cu o tehnologie inovatoare de circulare a aerului. Are un design geometric, robust, dar care ocupă puțin spațiu. La nivel estetic, cadrul metalic al hotei Vega e disponibil în trei variante de finisaj – alb, negru și culoarea aluminiului. Panoul central este confecționat din sticlă iluminată, acordând un plus de luminozitate în zona aragazului.

 +4 www.falmec.com Hota Sirio din colecția Falmec e încă și mai suplă, are aceeași formă geometrică, dar nu mai iese în evidență la fel de mult ca modelul anterior. E cam la același nivel de adâncime cu tavanul, ceea ce o face de neobservat – asta dacă nu ar fi cele patru led-uri cu lumină albă prinse pe ramă pentru a oferi o iluminare mai bună a zonei de gătit.

 +4 www.falmec.com În ce privește hota Alba de la Falmec, singurul element vizibil este cadrul din sticlă albă. Panoul principal pare integrat complet tavanului. Secretul? Poate fi vopsit în nuanța tavanului. Se acționează electric, iar cadrul din sticlă poate fi aprins pe timpul serii, oferind un plus de luminozitate atunci când folosești aragazul sau o lumină discretă, de veghe atunci când nu e nimeni în bucătărie.

Despre Falmec
Înființată în 1981 în orășelul italian Treviso, Falmec se numără printre cei mai performanți producători de hote extractibile și soluții de curățare a aerului. Principalul atu al acestui producător este armonia desăvârșită între designul elegant tipic italienesc și funcționalitatea ultramodernă. Hotele Falmec sunt disponibile și în România prin reprezentanța Falmec România.