logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Configurează-ți bucătăria la Atelierul de mobilă Bacău

Atelierul de mobilă Bacău este denumirea unui atelier de mobilier la comandă, înființat din dragoste pentru lemn și pentru piese de mobilă bine executate. Pe site-ul atelierului e disponibil un configurator online de bucătării.

atelierul_de_mobila_bacau-5536
Materiale de calitate și tehnologie modernă/ Atelieruldemobilabacau.ro
Andreea Chiru  |  29 Iulie 2020

Atelierul de mobilă Bacău și-a deschis ușile clienților începând cu anul 2018, dar s-a dovedit deja unul dintre producătorii solicitați ai zonei Moldovei. Sunt o serie de avantaje pe care atelierul le oferă clienților special pentru a-i atrage.

În general, Atelierul de mobilă Bacău execută la comandă mobilier pentru toate încăperile casei, de la bucătărie până la dormitor sau camera copilului. Clientul poate alege materialele – lemn masiv, PAL sau MDF. Acestea au garanție pentru 24 de luni, în timp ce feroneria este garantată 5 ani de zile.

Printre cele mai căutate piese de mobilier de la Atelierul de mobilă Bacău se află cele de bucătărie. Se execută conform proiectului cu care vine clientul sau pe care îl propun consilierii de design ai atelierului. Dacă știi deja cum ar trebui să arate bucătăria ta, poți intra pe site-ul AtelieruldemobilăBacău și folosi configuratorul de bucătării:
✔️Pasul 1: Setezi forma și dimensiunile bucătăriei tale!
✔️Pasul 2: Selectezi corpurile si dulapurile pe care ți le dorești
✔️Pasul 3: Alegi culorile și materialele
✔️Pasul 4: Trimiți designul iar atelierul revine în cel mai scurt timp cu o cotație de preț!

Folosirea configuratorului nu necesită nici înregistrare, nici descărcarea programului, ci se face simplu, direct in platforma atelierului.

Pentru clienții din Bacău, transportul mobilierului executat de Atelierul de mobilă Bacău este inclus în prețul mobilei. Montajul este de asemenea inclus în preț pentru clienții din întreaga țară.

„Facem tot posibilul ca fiecare obiect de mobilier ce iese din mâinile noastre să fie deosebit combinând materie primă de cea mai bună calitate cu tehnica de lucru profesionistă. Suntem adepții perfecțiunii și lucrăm minuțios la fiecare detaliu indiferent de complexitatea proiectului. Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când clientul este mulțumit”, se arată pe site-ul Atelierului.
 

Publicitate
Publicitate