logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Chairry Furniture: mobilier pentru tine și telefonul tău

În pas cu timpurile moderne, Chairry Furniture propune soluții practice de mobilier cu funcție de încărcare a telefonului mobil. E vorba despre mai multe colecții de canapele și mese pentru industria HoReCa, adaptate tehnologiei zilelor noastre.

chairry_mese-5533
 Mobilier care încarcă telefonul/Chairry.net
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Iulie 2020

În colecția Chairry Furniture se regăsesc mai multe modele de canapele tapițate prevăzute cu porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor electronice. Este o soluție SMART care vine în întâmpinarea nevoilor omului modern, dependent de mijloacele de comunicare. Canapelele sunt destinate domeniului HoReCa, în special sălilor de așteptare și lounge-urilor din hoteluri.

Porturile USB sunt amplasate în mai multe locuri ale canapelei, oferind posibilitate de încărcare pentru mai mult de o persoană. Dincolo de funcția de încărcare a dispozitivelor electronice, canapelele au un design ultramodern, cu forme cât mai neașteptate, menite să umple spațiul interior și să asigure cât mai multe locuri confortabile, asigurând în același timp și un minim de discreție. În general, canapelele Chairry se integrează mobilierului modular, oferind nenumărate posibilități de configurare, în funcție de spațiu și preferințe.
 

www.chairry.net

Materiale: canapelele Chairry Furniture prevăzute cu porturi USB sunt confecționate din spumă poliuretanică pe structură de lemn masiv de fag, iar tapițeria poate fi executată în mai multe variante – piele ecologică, piele naturală sau stofă. Inclusiv culorile pot varia în funcție de preferințele clientului.

www.chairry.net

Nu doar canapelele, ci și mesele Chairry Furniture destinate zonelor de așteptare ale companiilor sau domeniului hotelier sunt prevăzute cu porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor. Blaturile meselor, indiferent de formă sau mărime, sunt prevăzute cu încărcătoare rapide wireless, sub forma unor orificii de 80 mm. Acest sistem este adaptat oricărui tip de măsuță Chairry Furniture – de conferință, pentru sala de așteptare sau măsuțelor de cafea/bar.

Despre Chairry Furniture
Compania a fost înființată în 1997, dar brandul Chairry a luat naștere abia în 2011, prin parteneriat cu ZOWN, furnizor de mobilier profesional pentru industria HoReCa.

Publicitate
Publicitate