Chairry Furniture: mobilier pentru tine și telefonul tău

În pas cu timpurile moderne, Chairry Furniture propune soluții practice de mobilier cu funcție de încărcare a telefonului mobil. E vorba despre mai multe colecții de canapele și mese pentru industria HoReCa, adaptate tehnologiei zilelor noastre.

 +3
  Mobilier care încarcă telefonul/Chairry.net
  |  

În colecția Chairry Furniture se regăsesc mai multe modele de canapele tapițate prevăzute cu porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor electronice. Este o soluție SMART care vine în întâmpinarea nevoilor omului modern, dependent de mijloacele de comunicare. Canapelele sunt destinate domeniului HoReCa, în special sălilor de așteptare și lounge-urilor din hoteluri.

Porturile USB sunt amplasate în mai multe locuri ale canapelei, oferind posibilitate de încărcare pentru mai mult de o persoană. Dincolo de funcția de încărcare a dispozitivelor electronice, canapelele au un design ultramodern, cu forme cât mai neașteptate, menite să umple spațiul interior și să asigure cât mai multe locuri confortabile, asigurând în același timp și un minim de discreție. În general, canapelele Chairry se integrează mobilierului modular, oferind nenumărate posibilități de configurare, în funcție de spațiu și preferințe.
  +3 www.chairry.net

Materiale: canapelele Chairry Furniture prevăzute cu porturi USB sunt confecționate din spumă poliuretanică pe structură de lemn masiv de fag, iar tapițeria poate fi executată în mai multe variante – piele ecologică, piele naturală sau stofă. Inclusiv culorile pot varia în funcție de preferințele clientului.  +3 www.chairry.net

Nu doar canapelele, ci și mesele Chairry Furniture destinate zonelor de așteptare ale companiilor sau domeniului hotelier sunt prevăzute cu porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor. Blaturile meselor, indiferent de formă sau mărime, sunt prevăzute cu încărcătoare rapide wireless, sub forma unor orificii de 80 mm. Acest sistem este adaptat oricărui tip de măsuță Chairry Furniture – de conferință, pentru sala de așteptare sau măsuțelor de cafea/bar.

Despre Chairry Furniture
Compania a fost înființată în 1997, dar brandul Chairry a luat naștere abia în 2011, prin parteneriat cu ZOWN, furnizor de mobilier profesional pentru industria HoReCa.


Hospitality Design Award 2020 – alegerea publicului

Anul 2020 este unul dintre cei mai dificili ani pentru industria ospitalității la nivel mondial. Cu atât mai binevenită este o competiție menită să dea un impuls acestei industrii: Hospitality Design Award, ediția 2020.

 +6
O competiție binevenită într-o perioadă grea: Hospitality Design Award 2020
  |  

Hospitality Award Design 2020 s-a desfășurat online și reprezintă o inițiativă PKF Italia, lider internațional în ce privește consultanța în domeniul HoReCa. Proiectul a purtat denumirea REstart Hospitality: investment and design, iar trofeul poate cel mai important a venit din partea publicului. Până la urmă, succesul unui spațiu HoReCa se poate reflecta cel mai bine în preferințele clienților mai degrabă decât în cele ale specialiștilor.

Iar spațiul hotelier preferat al Italiei s-a dovedit a fi, confort unui număr de 4000 de voturi, Lefay Resort and Spa din Dolomiti. E vorba despre un complex format din spații hoteliere și spații rezidențiale private unde cuvântul de ordine este luxul tipic italienesc. Stilul abordat este cel modern, dar într-o interpretare concentrată pe nevoia de relaxare, confort, răsfăț. În traducere, înseamnă 88 de suite de mai multe feluri (junior, deluxe, family, exclusive) și 23 de apartamente private la care se adaugă spațiu de lectură, restaurante, lounge-uri și un spațiu SPA întins pe 5000 metri pătrați. Spațiul SPA din cadrul Lefay Resort and Spa Dolomiti se desfășoară pe mai multe niveluri și adăpostește mai săli de mai multe feluri, de la camere de tratament și săli de sport până la piscine ori saune.

Evident, mobilierul a fost adaptat fiecărui spațiu, potrivit nevoilor și funcțiilor respective, fiecare piesă de mobilier fiind marcată de originalitate și stil autentic italienesc. Complexul aparține de celebrul brand dedicat spațiilor SPA din cadrul industriei HoReCa, Studio Apostoli.

 +6 www.studioapostoli.com +6 www.studioapostoli.com +6 www.studioapostoli.com +6 www.studioapostoli.com +6 www.studioapostoli.com


Mobilă de bucătărie pentru... Dacia Dokker!

O Dacia Dokker a fost transformată într-o adevărată locuință minimalistă pe roți, în cadrul unui atelier care se ocupă cu conversia mașinilor obișnuite în mașini de tip rulotă. Poți dormi în ea, poți prepara mâncarea și lua masa. Și altele...!

  Poți face vacanța într-o Dacie? Da, dacă e Dokker/Yevana.com
  |  

Atelierul se află în Madrid și poartă denumirea Yevana, iar principalul lor obiectiv profesional este închirierea/vânzarea de mașini adaptate vacanțelor pe patru roți. Astfel de vacanțe au marele avantaj că îți permit să vezi cât mai multe locuri, fără să mai ai nevoie de cazare. Te cazezi... în mașină! În acest scop, toate mașinile Yevana sunt adaptate nevoilor turistice, urmând să țină loc de spațiu de dormit, gătit, relaxat. Cel mai nou model de mașină transformată este Dacia Dokker.

Munca creativă a fost cu adevărat impresionantă. Practic, cu excepția celor două locuri din față, niciun centimetru al mașinii nu a fost lăsat fără multifuncționalitate. Bancheta din spate se pliază și peste ea se întinde o somieră, de asemenea pliabilă, dar asta e cea mai simplă transformare. Între locurile din față și ușile de portbagaj s-au introdus dotări complexe prin funcționalitate și uimitoare prin simplitatea soluțiilor. Dacia Dokker a fost dotată în atelierul Yevana din Madrid cu mobilier pentru preparare mâncare – blat de lucru, cutie frigorifică, dulap de depozitare a alimentelor, aragaz cu microunde, aragaz electric, chiuvetă cu duș. Masa poate fi luată afară, în jurul mașinii Dacia Dokker – e prevăzută o masă cu picior și o poliță prinsă pe portiera mașinii.

„După luni de muncă asiduă, în sfârșit putem prezenta noul nostru model de serie. Un vehicul inovator care are un frigider / congelator, chiuvetă și duș exterior, rezervor de apă curată 38L, sobă cu gaz, masă în aer liber, luminator bidirecțional cu aer condiționat, sistem electric autonom cu baterie AGM, panou solar, copertină exterioară cu două zone, pat convertibil, priză de 220V 600W, iluminat sectorial și reglabil, prize USB, unitate de control pentru nivel de sistem și apă, difuzoare spate și un design unic”, au anunțat cei de la Yevana.

Adevărul că în condițiile pandemiei de COVID-19, o vacanță pe patru roți chiar e o propunere inspirată!
 


Xilopal – mobilier românesc pentru străini

Ați auzit de Xilopal? Este unul dintre atelierele de mobilier din lemn masiv de care au auzit cu siguranță străinii. Echipa lucrează numai cu lemn, iar mobilierul se confecționează pe comandă.

 +5
Mobilă simpatică numai din lemn masiv/Xilopal.net  
  |  

Este mobilă de tip montan, realizată în stil rustic, dar destul de contemporană în ce privește cromatica. Cele mai multe dintre piesele de mobilier de la Xilopal au finisaj natural, special pentru a pune în valoare frumusețea materialului – lemnul de stejar. Cele mai căutate piese de mobilier de la Xilopal sunt cele care nu pot lipsi de regulă din casele de vacanță sau cabanele de munte: măsuțe de toate mărimile, scaune, balansoare, bufete sau lădițe pitorești. Mobilierul Xilopal a ajuns, pe comandă specială, în spații de vacanță din Austria, Franța, Spania, Turcia și Ungaria.

De ce mobilier din lemn masiv?
Primul și cel mai mare avantaj este calitatea materialului natural. Apoi, lemnul este cu mult mai rezistent decât înlocuitorii de lemn, asigurând o viață mai lungă și mobilierului. Este un material care denotă căldură, luminozitate, capabil să dicteze atmosfera, fiind de altfel și cel mai reprezentativ pentru stilul rustic, adaptat caselor de vacanță și pensiunilor montane. Dincolo de astea, lemnul este un material care odihnește ochiul, dar și trupul istovit de munca de peste zi.

Despre Xilopal
Atelierul a pornit în 1994 - câțiva meșteri și uneltele lor și-au dat mâna în efortul de a clădi o afacere din pasiunea pentru lemn. Atelierul Xilopal se găsește în Pasul Ghimeș, o zonă împădurită a județului Bacău, dar cele câteva unelte s-au transformat în linii tehnologice moderne. Lemnul este prelucrat chiar în cadrul atelierului Xilopal, uscat și procesat, apoi folosit în colecții de mobilier rustic.
Echipa de meșteri de la Xilopal nu se ocupă însă exclusiv cu mobilierul pentru cabane, ci și cu construirea propriu-zisă de cabane. Execută la cerere lucrări de ridicare a căsuțelor tipice de munte, execută tâmplărie, uși, podele și orice alte piese specifice caselor. Totul exclusiv din lemn natural.
„Suntem Xilopal și încă din 1994 proiectăm și executăm numai din lemn masiv”, se arată pe site-ul Xilopal. +5 www.xilopal.net +5 www.xilopal.net +5 www.xilopal.net +5 www.xilopal.net +5 www.xilopal.net


Gold Moon: s-a reinventat candelabrul

Considerat avatarul vremurilor de mult apuse, candelabrul încă își mai are rostul lui în zilele noastre. E adevărat, într-o formulă îmbunătățită, adică cu un design adaptat nevoilor estetice și funcționale impuse de stilurile moderne ale amenajărilor interioare.

 +2
Candelabru transformat într-o cascadă de aur/Cavalleri.com
  |  

Da, vechiul candelabru rămâne în actualitate, mulțumită designerilor din spatele brandului Castellani & Smith, care l-au reinventat de o manieră spectaculoasă. Modelul propus de ei a primit denumirea de Gold Moon și asta din motivul simplu al conceptului care i-a stat la bază. Toate elementele ale candelabrului Gold Moon – atât firele, cât și abajururile – sunt aurii, o nuanță care inspiră bogăție, căldură și o atmosferă specială. Spre diferență de dispunerea clasică, pe etaje, a componentelor de iluminat, varianta Gold Moon este creat sub forma unei cascade de lumină și căldură. +2 www.cavalleri.com
Candelabrul Gold Moon e alcătuit dintr-o multitudine de discuri de formă neregulată, având diametrul de până în 20 cm, suspendate prin cabluri foarte subțiri de o bază din oțel în finisaj satinat. Fiecare disc în parte e acoperit cu foiță de aur sub forma unor frunze naturale. Pe ele sunt prinse mici „nestemate” de sticlă, prevăzute cu surse de lumină de tip LED. Cu adevărat uimitor!
Castellani & Smith au creat acest candelabru pentru industria de lux HoReCa, pentru spații publice ce găzduiesc evenimente de marcă.