logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Green Muna – se poate un pat și mai verde?

Amy White anunță lansarea unui nou model de pat boxspring. E vorba despre Green Muna, un pat tapițat de un verde atât de crud, încât e apt să dicteze stilul dormitorului tău.

green_muna-5396
O oază de culoare la tine în dormitor/Amiwhite.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Iunie 2020

Am mai scris despre Ami White și continuăm să o facem pentru că sunt printre producătorii de paturi cu adevărat de calitate. Punem accent pe capacitatea de personalizare a produsului, și chiar și la acest aspect, Ami White e de menționat. Printre cele mai noi modele de paturi boxspring de la Ami White se numără Green Muna, un model tapițat, matrimonial, care se poate executa pe comandă, la cel mai înalt grad de personalizare.

Structura (sau box-ul) este din lemn masiv de molid, uscat în condiții speciale astfel încât patul să nu scârțâie. La interiorul box-ului se găsesc 1000 de arcuri împachetate individual (în jur de 220 de arcuri pe metru pătrat), care poartă denumirea de Pocket Spring; între ele se află săculețe interconectate. De ce atât de multe arcuri? Pentru a asigura deplina siguranță a saltelei, indiferent de greutatea celor care o folosesc, și mai ales pentru a asigura o poziție corectă a spatelui pe timpul odihnei.

www.amiwhite.com

Salteaua reprezintă punctul de maxim interes pentru cei mai mulți dintre clienți, sau cel puțin așa ar trebui să fie – o saltea personalizată în funcție de fiecare dintre partenerii de somn, dar prevăzută cu un al doilea strat de arcuri, special dispuse încât salteaua să nu se miște oricât s-ar mișca partenerul pe timpul odihnei. De menționat: salteaua este dehusabilă, deci un plus în ce privește menținerea igienei.

Tapițeria patului Green Muna este elementul de estetică, cel mai de impact la o primă vedere. Stilul twin se reflectă în forma clasică a spătarului, ușor rotunjită, dar cu margini în unghiuri drepte. Pentru cei care adoră această nuanță dar preferă un alt stil (sau alte dimensiuni) pentru cadrul patului, veștile sunt bune – gradul de personalizare este foarte mare!