Green Muna – se poate un pat și mai verde?

Amy White anunță lansarea unui nou model de pat boxspring. E vorba despre Green Muna, un pat tapițat de un verde atât de crud, încât e apt să dicteze stilul dormitorului tău.

 +2
O oază de culoare la tine în dormitor/Amiwhite.com
  |  

Am mai scris despre Ami White și continuăm să o facem pentru că sunt printre producătorii de paturi cu adevărat de calitate. Punem accent pe capacitatea de personalizare a produsului, și chiar și la acest aspect, Ami White e de menționat. Printre cele mai noi modele de paturi boxspring de la Ami White se numără Green Muna, un model tapițat, matrimonial, care se poate executa pe comandă, la cel mai înalt grad de personalizare.

Structura (sau box-ul) este din lemn masiv de molid, uscat în condiții speciale astfel încât patul să nu scârțâie. La interiorul box-ului se găsesc 1000 de arcuri împachetate individual (în jur de 220 de arcuri pe metru pătrat), care poartă denumirea de Pocket Spring; între ele se află săculețe interconectate. De ce atât de multe arcuri? Pentru a asigura deplina siguranță a saltelei, indiferent de greutatea celor care o folosesc, și mai ales pentru a asigura o poziție corectă a spatelui pe timpul odihnei. +2 www.amiwhite.com

Salteaua reprezintă punctul de maxim interes pentru cei mai mulți dintre clienți, sau cel puțin așa ar trebui să fie – o saltea personalizată în funcție de fiecare dintre partenerii de somn, dar prevăzută cu un al doilea strat de arcuri, special dispuse încât salteaua să nu se miște oricât s-ar mișca partenerul pe timpul odihnei. De menționat: salteaua este dehusabilă, deci un plus în ce privește menținerea igienei.

Tapițeria patului Green Muna este elementul de estetică, cel mai de impact la o primă vedere. Stilul twin se reflectă în forma clasică a spătarului, ușor rotunjită, dar cu margini în unghiuri drepte. Pentru cei care adoră această nuanță dar preferă un alt stil (sau alte dimensiuni) pentru cadrul patului, veștile sunt bune – gradul de personalizare este foarte mare!


Home Sense – reduceri majore la paturi... invizibile

Cui nu-i plac reducerile și mai ales la unele dintre piesele de mobilier cele mai importante? Atunci când stai într-o locuință cu suprafață redusă, cele mai recomandate sunt piesele de mobilă transformabile, mai ales când au reduceri semnificative de preț - mobilier pentru tineret.

 +5
Paturi speciale pentru garsoniere și camere de tineret/Homesense.ro
  |  

Home Sense are zilele acestea reduceri considerabile de preț la câteva dintre modelele cele mai practice de paturi rabatabile. E vorba despre paturi care se văd doar pe timp de noapte, când se folosesc. În rest, paturile stau ascunse în mai multe tipuri de mobilier cu funcție de depozitare.

 +5 www.homesense.ro Modelul GS5003 este cel mai simplu pat rabatabil de la Home Sense, ascuns într-o piesă de mobilier ideală pentru tineri. Patul e amplasat pe partea stângă, iar restul mobilierului corp e ocupat cu spații aparente de depozitare, aparente, pentru că în partea de jos e ascuns și un birou. Dimensiunile sunt înălțime:201cm, lățime:202 cm, adâncime: 40cm. Salteaua și somiera patului sunt incluse în prețul acestei piese practice, preț redus zilele acestea cu 60%.

 +5 www.homesense.ro Modelul GE2002 este o variantă ceva mai complexă a celui de mai sus, fiind special creat pentru a acoperi doi pereți ai încăperii, valorificând și colțul. Ansamblul cuprinde patul rabatabil, care pe timp de zi se păstrează în spatele unei uși de dulap, apoi un corp de tip masă de birou și, în continuare, un corp cu rol de dressing prevăzut și cu uși, și cu sertare. În acest fel, toate funcțiile practice sunt asigurate, restul încăperii rămânând la dispoziția unor piese de mobilă destinate relaxării. Ansamblul este dedicat camerelor de adolescenți și este disponibil cu o reducere de preț de 71%.

 +5 www.homesense.ro +5 www.homesense.ro Modelul GS5012 de pat invizibil pe timpul zilei reprezintă varianta cea mai modernă, fiind încorporat discret într-o bibliotecă media, specifică livingului. Patul stă pe timpul zilei ascuns sub un panou dotat cu rafturi, panou ce glisează ușor peste partea fixă a bibliotecii, atunci când e nevoie de acces la pat. Patul vertical e confecționat din PAL, acționat de pistoane hidraulice. Întreg corpul se vinde cu o reducere de preț de 60%.

Despre Home Sense
Home Sense este reprezentanța NewJoy în România, o fabrică de mobilier dedicată camerelor pentru copii și tineret, cu sediul în Turcia, având o experientă de circa 30 de ani pe piața internațională.


Cotton Mousse – saltele românești din bumbac reciclabil

Cunoscut mai degrabă drept producător de canapele modulare, Aramis Feeling are și o colecție de paturi și saltele ce se bucură deja de succes. Cea mai nouă gamă de saltele a fost concepută cu gândul la resursele naturii și necesitatea folosirii lor în mod responsabil.

 +3
Cinci saltele de la Aramis Feeling.
  |  

Colecția poartă denumirea Cotton Mousse și reprezintă o soluție armonioasă de utilizare a resurselor naturale, pentru că vorbim de o colecție de calitate, din materiale naturale. Bumbacul care dă și numele colecției este 100% reciclabil, acordând saltelelor și proprietăți antialergice și o bună aerisire.

În colecția Cotton Mousse, Aramis Feeling a integrat cinci variante de saltele, fiecare adresându-se altor nevoi de odihnă ale oamenilor. Ca design, nu sunt diferențe, dar în momentul folosirii, fiecare client poate opta pentru alte calități.

Salteaua Harmony este modelul cel mai simplu din colecția Cotton Mousse, o saltea cu arcuri Bonnell din oțel carbon, ce asigură o susținere echilibrată a corpului în timpul odihnei. Este modelul de bază al colecției. +3 www.aramisfeeling.ro

Salteaua Peace&Quiet este confecționată din arcuri ambalate individual și are marele merit de a nu se deforma atunci când partenerul de somn își schimbă poziția. Secretul constă în modul de ambalare a celor 600 de arcuri, care asigură o bine-venită independență față de mișcările partenerului dar și o distribuție uniformă a greutății. Nivelul de confort este unul mediu-ferm.

Mai există două variante ale saltelei Peace&Quiet, diferența dintre ele fiind la nivelul materialului ce compune straturile saltelei – latex, respectiv spumă.

Salteaua Dram Foam din colecția Cotton Mousse e destinată celor interesați să prevină problemele de circulație. Este confecționată din două tipuri de spumă, fiecare cu beneficii diferite, efectul fiind asigurarea unei poziții ergonomice pe durata somnului, dar și un confort sporit. Nivelul de moliciune e cel ideal pentru odihnă ca-n puf. +3 www.aramisfeeling.ro

De menționat că aceste saltele sunt garantate de producător între 15 și 25 de ani, în funcție de modelul ales. Husele sunt dehusabile, astfel că pot fi oricât de des curățate. Și există și un detaliu de luat în seamă: unele dintre saltele pot fi testate, adică le iei acasă și dormi câteva nopți pe ele. Dacă nu te simți grozav, se pot returna.


Marge – paturi cu aspect de canapea!

Atunci când achiziționezi mobilier e bine să ai cât mai multe variante la îndemână. Vă semnalăm deci un nou magazin de mobilier la comandă și mai ales paturi tapițate, deschis în București, în cadrul Home & Design Mall.

 +4
Încă un magazin de paturi tapițate, de luat în considerare atunci când reamenajezi dormitorul/Marge.ro
  |  

Am descoperit în colecțiile de paturi tapițate Marge Home Collection câteva modele care ies din tipare. Tapiseria textilă este atât de îmbogățită la nivelul modelului decorativ, încât ai putea crede că e vorba mai degrabă de canapele decât de paturi.

Stilul este cel clasic, uneori chiar provensal sau romantic, în interpretare modernă. Tăblia are și ea un rol estetic pregnant, prin forma uneori atipică. În ce privește elementul textil, modelele pot fi în dungi, florale sau cu elemente vegetale în combinații cromatice vibrante – bogate în detalii, lucru de regulă caracteristic canapelelor. Indiferent de model, tapiseria este dehusabilă, ceea ce reprezintă un avantaj în timp în ceea ce privește întreținerea. La cererea clientului, paturile pot fi dotate și cu sistem de depozitare, lucru recomandat de magazinul Marge  pentru o mai bună valorificare a spațiului din dormitor.  +4 www.marge.ro

Structura paturilor este din lemn masiv de fag, iar elementele textile sunt importate din Italia. Paturile pot fi personalizate la cererea clientului, care poate opta între mai multe variante în ce privește natura tapiseriei – material textil sau piele naturală. Magazinul Marge vine și cu un serviciu în plus: decorarea ferestrelor cu perdele și draperii în armonie cu paturile tapițate existente în colecțiile sale.

„Marge Home Collections urmărește permanent ca produsele pe care le propune să fie expresia unei calități trainice, a unei funcționalități maxime dar și a esteticului armonios și emoționant”, se arată pe site-ul magazinului. +4 www.marge.ro +4 www.marge.ro


Paturi extravagante disponibile în România

Cine simte nevoia să iasă din cotidian, să se bucure de calitate indiferent de preț, cine și-a propus să profite de bucuriile vieții poate începe de la felul în care se odihnește. Adică de la modelul de pat pe care îl are acasă în dormitor.

 +5
Dormitoare în care să te simți ca un rege/Roche-bobois.com
  |  

Vă prezentăm câteva modele de paturi extravagante pe care le puteți achiziționa din România și care vor schimba nu doar atmosfera dormitorului, ci întreaga amenajare.

 +5 www.roche-bobois.com +5 www.roche-bobois.comMah Jong este un model de pat ultraconfortabil, având designul inspirat din nevoia de relaxare pe care numai niște perne adânci și pufoase le poate satisface. Patul este unul de înălțime scăzută, bazat pe o tăblie confecționată din perne enorme, cu un cadru din lemn îmbrăcat în tapiserie ce imită de asemenea textura unei perne confortabile. Patul Mah Jong este produs de Roche Bobois, cu showroom în București, și poate fi comandat în mai multe variante cromatice.

 +5 www.disofa.com Patul Universe de la Disofa este un model extravagant prin dimensiunile exagerate ale tăbliei: 244 cm lungime și 118 cm înălțime. Salteaua este una de dimensiune medie – 160x200cm, dar patul în sine are nevoie de un dormitor enorm în care să-și desfășoare splendoarea. Este un model tapițat, detaliu ce contribuie la aspectul extravagant, iar tapiseria poate fi realizată din material textil sau piele naturală, în funcție de preferințele clientului. 

 +5 www.divaniesofa.rovPatul Cidori de la Divani E Sofa este unul atât de special, încât se aduce în România numai la comandă. Nu îl veți găsi în showroom ca să-l puteți proba, dar este un model extravagant prin forma rotunjită și tăblia înclinată, compusă din două elemente, menite să asigure confort maxim în timp ce răsfoiești o revistă în pat. Salteaua este de 200x200 cm, iar culoarea poate fi personalizată, alegând una dintre cele circa 20 de variante de tapiserie. E unul dintre acele paturi care dictează amenajarea dormitorului, de fapt a întregii locuințe, printr-un stil clasic în interpretare contemporană.
Care este preferatul vostru?