logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Wood Table Art – mese spectaculoase, pe comandă

Adrian Laviniu trăiește în Timiș ocupându-se cu mobila la comandă. Dar nu orice mobilă, ci piese create de el, într-un stil plin de creativitate, dar adaptate dimensiunilor dorite de clienți. Cele mai căutate sunt mesele de dining și măsuțele de cafea.

woodtableart-5401
Când tâmplăria devine o pasiune/ Wood Table Art
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Iunie 2020

În mediul online, pe Adrian Laviniu îl găsiți sub denumirea atelierului care exprimă cel mai bine chintesența afacerii lui – Wood Table Art. Ce-i drept, este mai degrabă o pasiune de artist decât o afacere pur și simplu comercială, mesele fiind lucrate din materiale naturale și cu design destul de inedit.

O masă de cafea exclusiv din lemn masiv e ceva mai rar, dar la Wood Table Art există. Blatul perfect dreptunghiular acoperit cu ulei incolor pune în valoare farmecul lemnului de nuc, iar picioarele tot din lemn au o formă atipică, completată de un mod de îmbinare cu blatul chiar neașteptat. Modelul a fost realizat la cerere și a costat 1800 de lei.

Wood Table Art
Wood Table Art

Un alt model mai puțin obișnuit este o măsuță de cafea cu blat neregulat, din lemn de stejar roșu, pe care s-a turnat rășină epoxidică, pentru un finisaj de tip oglindă. Picioarele măsuței sunt metalice, ceva mai discrete, lăsând ca atenția să fie furată de blatul spectaculos. Prețul s-a ridicat la 1200 de lei.

Wood Table Art
Wood Table Art

Ambele modele se pot realiza pe comandă, la cerere, și chiar personaliza cu un mail (laviniuanut@gmail.com) sau cu un telefon (0725 426 398) către Adrian Laviniu. Pe rețele sociale atelierul se găsește cu numele @woodtableartro.

Wood Table Art primește comenzi nu doar pentru mese, ci și pentru mobilă de grădină precum balansoare. De asemenea, se pot comanda și scări masive. Numitorul comun al tuturor acestor piese este lemnul masiv și abilitatea de a le personaliza cât mai variat.
 

Publicitate