logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mabis – de ce să alegi mobilă la comandă

Cu zece ani de experiență pe piața producătorilor de mobilier la comandă, Mabis asigură nu doar mobilă personalizată, ci și servicii în regim promoțional, adică gratuite. Este vorba despre un atelier de mobilă situat în București, sector 2, și cu showroom deschis în sectorul 6.

mabis3-5393
Argumente în favoarea mobilierului pe comandă/Mabis.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Iunie 2020

Sub sigla Mabis poți beneficia de mobilier la comandă pentru toate încăperile casei, de la bucătărie până la camera copilului sau holul locuinței. Dar pentru a alege tocmai Mabis dintr-o varietate de astfel de producători, acest atelier a decis să se diferențieze prin prețuri și câteva servicii oferite gratuit. E vorba despre serviciul de măsurători și proiectare 3D pentru mobila de acasă. Inclusiv randările sunt oferite în mod gratuit, atâta timp cât clientul duce proiectul la capăt cu echipa Mabis.

Și pentru că mulți se întreabă de ce ar alege mobilier la comandă în loc de mobilier gata realizat, echipa Mabis își prezintă argumentele:
•    Prețul reprezintă un bun argument. Este redus în comparație cu mobila oferită de intermedieri, fiind preț de producător.
•    Mobila la comandă se potrivește perfect, fiind confecționată după dimensiunile încăperii. Nu există să nu intre sau să lase spațiu gol, ci răspunde exact nevoilor de spațiu pentru care a fost realizată.
•    Nivelul de personalizare în ce privește designul, forma, stilul și culorile este deplin. La Mabis, clientul vine cu proiectul propriu, și beneficiază de ajustări din partea designerilor în așa fel încât să iasă totul perfect.
•    Pentru comenzi care depășesc suma de 2000 de lei, Mabis asigură transport și montaj gratuit. Oferta e valabilă pentru clienții din București.
•    Garanție – fiecare dintre piesele de mobilă realizata la comandă în atelierul Mabis se acordă o garanție de 24 de luni.

Aceste avantaje sunt valabile nu doar pentru Mabis, ci pentru orice producător de mobilier la comandă. Dar atelierul Mabis a dorit să le comunice în mod expres potențialilor clienți. „Ne respectăm întotdeauna promisiunile! Timpul mediu de execuție pentru un proiect de mobilă la comandă este între 20 și 25 zile lucrătoare” – se arată pe site-ul producătorului.

www.mabis.ro
www.mabis.ro
www.mabis.ro