logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

LisMaster – canapele și fotolii atipice

E nevoie de inovație și curaj în realizarea canapelelor și fotoliilor, cel puțin asta simt toți cei care visează la un living grozav, dar nu găsesc piese de mobilier pe măsura visului. Magazinul de mobilă LisMaster deschis în Brăila s-ar putea să aibă totuși o soluție.

lismaster-5390
Mobilă pentru un living wow/Lismaster.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Iunie 2020

Am mai scris despre LisMaster, dar în ce privește mobilierul de tip office, atât de versatil, încât își găsește locul și în birourile angajatorului, cât și în birourile de acasă. Acum e vorba de câteva modele de canapea și fotolii surprinzătoare prin designul inovator menit să asigure în unele cazuri mai multă funcționalitate și în alte cazuri, un plus de stil modern.

Știți canapelele cu minirafturi incluse pe una dintre laturi? Cei de la LisMaster propun canapeaua Blest care dispune nu de rafturi, ci de o adevărată măsuță de cafea practică, de folosit pentru păstrarea în apropiere a paharului de vin și bolului cu alune pe perioada serilor. Canapeaua este un model extensibil, se transformă rapid într-un pat pentru două persoane, iar în stare strânsă joacă rolul unei canapele confortabile, cochete, dotate cu funcție de depozitare.

www.lismaster.ro

Lina Swevel este un fotoliu spectaculos, marca Alfemo, ce combină elemente ale stilului clasic  și elemente ale stilului contemporan, adică un design marcat de confort și eleganță la nivelul spătarului și șezutului, respectiv un sistem de susținere modern realizat din patru picioare metalice ce evocă stilul office.

www.lismaster.ro

Revenind la canapele, un alt model atipic este Rialto, atipic prin modul în care se poate extinde, devenind un loc de odihnă nocturnă pentru musafiri. Spătarul compus din două perne elegante se trage în spate, făcând loc de dormit, în vreme ce brațele se transformă în tăblie de pat. Structura canapelei este din lemn de carpen, iar țesătura și culoarea pot fi alese dintr-o varietate de opțiuni.

www.lismaster.ro

Despre LisMaster
„Executăm la comandă mobilier din lemn masiv de stejar, în funcţie de cerinţele particulare ale clientului privind dimensiunile astfel încât fiecare casă să devină acasă” – se arată pe site-ul magazinului din Brăila.

Publicitate
Publicitate