logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ikea – colecții de mobilă și accesorii postCOVID-19

Pe fondul pandemiei de COVID-19, e clar că multă lume va petrece concediile de vară acasă. IKEA le vine tuturor în ajutor cu unele colecții special create cu această ocazie și menite să transforme casa într-un spațiu de odihnă.

ikea_profil-5382
Soluții pentru un concediu petrecut acasă/Ikea.ro 
Andreea Chiru  |  09 Iunie 2020

Cel mai recent raport IKEA Life at Home Pulse arată că în timpul petrecut închiși în case, oamenii și-au întors atenția spre amenajarea locuinței redescoperind importanța unui spațiu interior care să creeze o stare de bine, de relaxare. Și cum vara aceasta cei mai mulți dintre noi ne-o vom petrece acasă, IKEA propune transformarea casei la interior și exterior în așa fel încât să te simți ca la hotel. E vorba de colecții ce urmăresc reîmprospătarea stilului de amenajare, cu mult accent pe nevoia de bine, de culoare și relaxare.

Colecția OMTÄNKSAM este pentru spațiul camerei de zi, cuprinzând o canapea confortabilă din care te poți ridica ușor, un fotoliu și un taburet, mese, perne care îți pot sprijini corpul indiferent unde alegi să te așezi, vaze practice, cu un design atrăgător, dar și alte produse utile.
Întrucât în vacanțe un răsfăț absolut în camera de hotel constă în accesoriile textile de calitate, IKEA a lansat mai multe colecții de acest tip, pentru baie și nu numai, care să recreeze răsfățul din concediu – prosoapele din familia GRUCKAN și noile fețe de pernă din gama NÄBBFLY, cu un design intens colorat și motive exotice.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

În ce privește atmosfera, noua colecție SYMFONISK, lansată de IKEA în parteneriat cu Sonos, include corpuri de iluminat ce au integrată și funcția de boxe audio cu Wi-Fi integrat, ce pot fi controlate cu ușurință prin intermediul aplicației mobile Sonos, dar și cu ajutorul unei telecomenzi.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

Pentru transformarea balconului într-o oază de relaxare sub soare, IKEA propune TÄRNÖ, o colecție de mese și scaune pliabile și durabile, întrucât sunt confecționate din lemn provenit din păduri administrate responsabil și oțel acoperit cu un strat din pudră poliesterică. De asemenea, poți opta pentru produsele din colecția ASKHOLMEN, care sunt cel puțin la fel de eficiente când vine vorba despre economisirea spațiului.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

În final, SOLBLEKT este o colecție limitată, inspirată din vacanțe de demult, modele tropicale și filme cu Wes Anderson: o umbrelă, un șezlong, un balansoar, un rucsac de ratan, un coș frigorific, un hamac, prosoape de plajă, perne și multe altele. Schema populară de culori a articolelor, dar și modelele îndrăznețe îți vor transmite un sentiment plăcut, specific vacanțelor de vară.

www.IKEA.ro

Magazinul IKEA este deschis în regim normal și vă așteaptă cu toate aceste colecții și multe altele.

 

Publicitate
Publicitate