Grătare-Sibiu: grătare pe comandă

Pentru că este perioada grătarelor și petrecerii timpului în curte, vă prezentăm un producător de grătare de curte... la comandă. Pornește de la principiul mobilierului la comandă și chiar implică, la cerere, realizare nu doar de grătar, ci și de mobilier aferent, după specificațiile clientului.

 +7
  Specialiștii în grătare/Grataresibiu.ro
  |  

E vorba de o afacere din Sibiu, Grătare Sibiu, care ia avânt. Se primesc comenzi din toată țara, iar echipa se deplasează la client acasă și execută grătarul de curte la fața locului. În funcție de complexitatea lucrării, execuția poate dura între 3 și 10 zile.

Complexitatea grătarului
Cei de la Grătare Sibiu execută lucrări oricât de mari, pornind de la un grătar de curte simplu și ajungând până la mai multe grătare și mobilier de grătar. Puteți alege între grătar simplu sau grătar cu plită și cuptor pe lemne, cu sau fără blat de lucru, prevăzut sau nu cu chiuvetă. Se execută și grătare pe colț cu mobilierul de colț aferent, un model care valorifică din plin spațiul destinat grătarului. Întreaga lucrare se execută manual, iar la cerere există și posibilitatea unor finisaje speciale – pictură cu motive tradiționale. Clientul poate alege și construcție de stâlpi din cărămidă, fiecare element al grătarului fiind de sine stătător, adică se pot realiza configurații pentru toate gusturile.

Prețuri
Prețurile sunt exprimate în euro și variază evident în funcție de complexitatea lucrării. Cel mai simplu grătar de la Grătare Sibiu costă 750 de euro, adică fără blat de lucru, iar cel mai scump model poate ajunge la 2850 de euro, implicând grătar cu plită, blat de lucru, cuptor de table, chiuveta și cuptor pe lemne. Pentru comenzile în afara Sibiului, se percep și taxe de deplasare.

La începerea lucrării se achită de către client contravaloarea a 50% din valoarea manoperei, diferența fiind achitată de către client la finalizarea lucrării. +7 www.grataresibiu.ro +7 www.grataresibiu.ro +7 www.grataresibiu.ro +7 www.grataresibiu.ro +7 MagMob   Specialiștii în grătare/Grataresibiu.ro


Vidaxl – mobilier pentru vacanță în balcon

Că tot e soare și stăm acasă, ce-ar fi să ne simțim ca într-un sejur la mare? Am ales trei piese de mobilier pentru exterior, ideale pentru spații din jurul piscinei. Dincolo de designul spectaculos, sunt simplu de luat acasă și folosit pe balcon.

 +6
Mobilă de vară, ideală pentru sejururi acasă/Vidaxl.ro
  |  

Fie că aveți balcoane sau terase sau chiar acoperișuri pe care să vă întindeți la soare, oricare dintre piesele pe care ni le propun cei de la Vidaxl în acest sezon poate fi folosită acasă.

Un șezlong inspirat de forma diamantului, cu un design chiar atipic, este propunerea pentru cupluri. Se întinde pe terasă, în plin soare, sau chiar pe iarbă dacă stați la casă, și permite petrecerea câtorva clipe minunat de romantice. Dispunerea celor două locuri e chiar inovatoare în ce privește șezlongurile, iar acoperișul comun asigură umbra perfectă la nivelul capului. Dimensiuni: 215 x 140 x 130 cm (L x l x î). Structura este din ratan PE prins pe cadru din oțel vopsit în câmp electrostatic. Husele și pernele se pot spăla la mașină fără probleme. +6 www.vidaxl.ro +6 www.vidaxl.ro

Tot pentru cupluri este disponibil și un alt model de șezlong cu două locuri. Acest model seamănă mai degrabă cu un pat cu baldachin, cele două locuri fiind dispuse în paralele. Tare folositor este spătarul reglabil în patru poziții. Dat cu totul pe spate, șezlongul se transformă în pat pe suprafața căruia să moțăi sub soare. Perdeaua asigură nivelul dorit de umbrire, astfel că ești la adăpost de lumina puternică. Șezlongul dublu este din polistiren, pe un cadru metalic din oțel. Toate accespriile textile sunt lavabile, simplu de curățat. +6 www.vidaxl.ro

Cine dorește să se bucure și de soare și de mișcare în balcon poate alege șezlongul cu funcție de balansoar de la Vidaxl. Este de o persoană, dar se potrivește oricărui balcon. Designul este destul de original, combinând funcția de șezlong cu cea de balansoar, într-un stil minimalist simplu, geometric. Țesătura este din textilenă, simplu de spălat și rezistentă în timp. +6 www.vidaxl.ro +6 www.vidaxl.ro
Cu oricare dintre aceste piese balconul se transformă într-o mică oază în care să evadați fără să ieșiți din casă. Deocamdată!


Studio Apostoli – interioare spa care taie respirația

Cu o experiență de 23 de ani pe piața internațională, Studio Apostoli e unul dintre cei mai renumiți producători de „stare de bine”. Adică un studio de design interior, specializat în amenajarea de spații destinate industriei de spa.

 +5
Wellness marca Verona/Studioapostoli.com
  |  

Studio Apostoli a fost înființat în 1997 la Verona, din dorința de a servi nevoia de relaxare a oamenilor în spații specifice – băi termale, centre spa, hoteluri și pensiuni. Cu o echipă formată din 60 de specialiști în tot ceea ce ține de realizarea unei amenajări de tip wellness, Studio Apostoli a ajuns nu doar să pună pe hârtie proiecte grozave, ci chiar să producă unele dintre piesele de mobilier necesare unei astfel de amenajări.

Ideea afacerii a fost una simplă: în loc să se definească ca un studio de design interior, Apostoli s-a specializat într-o singură ramură, destul de importantă ca impact în viața omului modern, dar și ca nivel financiar, și anume domeniul HoReCa. Clienții provin exclusiv din acest domeniu, iar proiectele urmăresc strict amenajarea spațiilor spa. Pornind de la arhitectură interioară și mergând până la materiale, textile și tehnologie spa, aceste spații se bucură de creativitate, originalitate și evident calitate.

Amplasarea acestor spații spa e de asemenea un element foarte important, reprezentând sursa de inspirație a fiecărui proiect în parte. Studio Apostoli a amenajat câteva spații spa în întreaga lume, fiind „exportator al stării de bine” in SUA, Europa, Canada și Orientul Mijlociu. Vă arătăm câteva amenajări realizate de Studio Apostoli.

 +5 www.studioapostoli.com +5 www.studioapostoli.com +5 www.studioapostoli.com +5 www.studioapostoli.com


Metal Creativ: garduri originale în România

Să recunoaștem: gardul unei curți are întotdeauna rolul unei cărți de vizită pentru cei care locuiesc acolo. Iar în România estetica gardurilor nu e chiar la nivelul la care ar putea să fie. Producători de garduri absolut fermecătoare există. Unul dintre ei – Metal Creativ.

 +5
Se poate și așa/Metal-creativ.ro
  |  

Metal Creativ este prezent de piața românească începând din anul 2016, însă originalitatea pieselor, stilul mai puțin folosit în România și completa aplecare asupra dorințelor clientului au făcut din acest atelier un adevărat brand îndrăgit și cunoscut printre tot mai numeroși români. Pe scurt, este vorba despre un atelier de piese de mobilă și produse destinate arhitecturii interioare, toate executate din metal și cel puțin cu accente industriale. Accentele etno joacă și ele adesea un rol important în transformarea produselor Metal Creativ într-unele ușor de recunoscut în raport cu concurența.

De curând, Metal Creativ și-a îmbogățit portofoliul cu garduri metalice pentru curți. Iar modelele merită atenția! Sunt originale, lucrate în sistem custom made, pline de personalitate și mai ales spunând o poveste.

 +5 www.metal-creativ.ro +5 www.metal-creativ.ro Gardul model Granada e o combinație de metal și piatră, trădând robustețe, trăinicie dar și multă creativitate. Soclul din pietre este aparent simplu, dar panoul metalic are o lucrătură specială din țevi rotunde, aplicate într-un model aparent dezordonat, când pe față, când pe spate și nu vertical, ceea ce duce la efectul de maximă originalitate.

 +5 www.metal-creativ.ro Gardul Bucovina este inspirat din leit-motivul Metal Creativ – „Steaua în opt colțuri”. Panourile de gard sunt confecționate din casete individuale de tablă suprapuse și decorate cu simbolul bucovinean, prin tehnica perforării.

 +5 www.metal-creativ.ro Ce ziceți de un gard puternic colorat? Modelul Marseille este un gard metalic cu perforații pătrate dese, vopsit într-o culoare care iese imediat din anonimatul străzii. Dimensiunea maximă a unui panou Marseille este 1100x1500mm și acest produs poate fi folosit și ca panou de balustradă sau, în curte, ca panou de delimitare a zonelor.

Modelele sunt mult mai numeroase și merită să aruncați un ochi asupra lor, aici.


Rustic World: specialiștii lemnului în mobila de grădină

Rustic World este un producător de mobilier pentru grădină, din Cluj Napoca, specializat în lucrul cu unul dintre cele mai naturale și trainice materiale: lemnul masiv. Produsele din colecțiile Rustic World sunt cu adevărat rustice, dar nu numai. Sunt și inedite sub aspectul reinterpretării designului.

 +4
Mobilier fain din lemn masiv/Rusticworld.ro
  |  

Piesele de mobilier create de Rustic World sunt special destinate grădinii, asigurând confort și relaxare pentru întreaga familie, de la cei mici până la cei mai în vârstă. În oferta Rustic World intră pe lângă mese și bănci, foișoare pentru toată familia, saune și balansoare. Nouă, în redacția Magmob, ne-au atras atenția în mod special trei tipuri de produse pentru grădină:

Balansoar din lemn cu două locuri. O piesă de mobilier outdoor care poate înlocui cu succes acele piese deja obișnuite prin mai toate curțile școlilor sau parcurile, confecționate din plastic. Balansoarul de la Rustic World reinterpretează vechiul balansoar din copilăria românească a anilor ’80, acela cu doar două locuri aflate la extremele piesei; este creat din lemn natural de pin, molid sau brad și are o lungime de 3 metri. Finisajul depinde de preferințele clientului. Preț: 800 de lei. +4 www.rusticworld.ro

Ciubărul din lemn. O combinație rustică de saună și aer liber, creată cu gândul la petreceri  vesele. Cine dorește să facă saună sub cerul liber și într-un cadru natural netulburat estetic poate opta pentru acest tip de saună cu aspect de ciubăr, confecționat din lemn de molid uscat, dotată cu sobă submersibilă din inox. Ciubărul se poate realiza pe comandă pentru 6, 8 sau 10 persoane. E prevăzut cu capac. Prețul este redus zilele astea, de la 7000 de lei la 6000 de lei. +4 www.rusticworld.ro

Leagănul din lemn rotund. Într-o singură piesă de mobilier outdoor sunt cuprinse mai multe produse destinate copiilor dornici de joacă în aer liber. Se pot juca trei copii în același timp cu această piesă de la Rustic World, ceea ce o recomandă atât pentru grădinile private, cât și pentru cele ale pensiunilor sau hotelurilor. Leagănul e confecționat din lemn rotund, tratat contra intemperiilor. Preț: 1750 lei. +4 www.rusticworld.ro

Pe lângă toate aceste produse, echipa Rustic World realizează și mobilier pentru grădină la comandă, după preferințele funcționale și estetice ale clientului.