logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Grătare-Sibiu: grătare pe comandă

Pentru că este perioada grătarelor și petrecerii timpului în curte, vă prezentăm un producător de grătare de curte... la comandă. Pornește de la principiul mobilierului la comandă și chiar implică, la cerere, realizare nu doar de grătar, ci și de mobilier aferent, după specificațiile clientului.

gratare_sibiu-5372
 Specialiștii în grătare/Grataresibiu.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Iunie 2020

E vorba de o afacere din Sibiu, Grătare Sibiu, care ia avânt. Se primesc comenzi din toată țara, iar echipa se deplasează la client acasă și execută grătarul de curte la fața locului. În funcție de complexitatea lucrării, execuția poate dura între 3 și 10 zile.

Complexitatea grătarului
Cei de la Grătare Sibiu execută lucrări oricât de mari, pornind de la un grătar de curte simplu și ajungând până la mai multe grătare și mobilier de grătar. Puteți alege între grătar simplu sau grătar cu plită și cuptor pe lemne, cu sau fără blat de lucru, prevăzut sau nu cu chiuvetă. Se execută și grătare pe colț cu mobilierul de colț aferent, un model care valorifică din plin spațiul destinat grătarului. Întreaga lucrare se execută manual, iar la cerere există și posibilitatea unor finisaje speciale – pictură cu motive tradiționale. Clientul poate alege și construcție de stâlpi din cărămidă, fiecare element al grătarului fiind de sine stătător, adică se pot realiza configurații pentru toate gusturile.

Prețuri
Prețurile sunt exprimate în euro și variază evident în funcție de complexitatea lucrării. Cel mai simplu grătar de la Grătare Sibiu costă 750 de euro, adică fără blat de lucru, iar cel mai scump model poate ajunge la 2850 de euro, implicând grătar cu plită, blat de lucru, cuptor de table, chiuveta și cuptor pe lemne. Pentru comenzile în afara Sibiului, se percep și taxe de deplasare.

La începerea lucrării se achită de către client contravaloarea a 50% din valoarea manoperei, diferența fiind achitată de către client la finalizarea lucrării.

www.grataresibiu.ro
www.grataresibiu.ro
www.grataresibiu.ro
www.grataresibiu.ro
gratare_sibiu-5372
 Specialiștii în grătare/Grataresibiu.ro Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:"Tabel Normal";mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:"";mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin-top:0cm;mso-para-margin-right:0cm;mso-para-margin-bottom:8.0pt;mso-para-margin-left:0cm;line-height:107%;mso-pagination:widow-orphan;font-size:11.0pt;font-family:"Calibri",sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}

Publicitate
Publicitate