logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

În trend: fotoliul-șezlong!

Fotoliul-șezlong e acea piesă de mobilier pe care o admiri în mai toate magazinele de mobilă care se respectă. Arată îmbietor, este masiv și te uimește prin varietatea tapițeriei și a cromaticii. Ei bine, această piesă de mobilă poate deveni cel mai bun prieten al tău în timpul petrecut acasă.

sezlong_profil-4119
Ce faci cu el, cât e de comod, de ce să-l ai acasă? Totul despre fotoliul șezlong/Somproduct.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Mai 2019

Fotoliul-șezlong este o combinație de uz indoor și funcționalitate outdoor. Obișnuiți să zăcem pe șezlonguri numai în vacanță, la soare, uităm că această stare de maximă relaxare o putem experimenta și acasă, fie pentru somnul de după-amiază, fie pentru ora de lectură. Fotoliul-șezlong se potrivește cel mai bine stilului clasic în interpretare modernă, fiind o piesă masivă, dar atât de sofisticată prin varietatea modelelor de design, încât atrage imediat atenția. Ideal, locul fotoliului-șezlong este în living, sub lumina caldă a unui lampadar, în fața șemineului sau a televizorului.

Dar la fel de bine, fotoliul-șezlong își găsește locul într-un dormitor construit pe nevoia unui sanctuar, departe de gălăgia familiei, departe de grijile zilnice. Iată câteva modele de fotoliu-șezlong pe care le puteți achiziționa din România:

www.kalenda.ro
Model Haris
Haris de la Kalenda.ro este un fotoliu-șezlong modern, creat pe stil minimalist, curat, lăsând funcționalitatea să vorbească; forma cursivă, tradițională, e completată de o pernuță special creată pentru obținerea unei poziții sănătoase. Are structura din lemn masiv și pal și poate suporta o greutate de până la 130 kg.

www.acaju.ro
Fotoliu șezlong Lord
Lord de la Acaju.ro este un model și mai clasic la nivelul tapițeriei, îmbogățită de modelul cu bumbi. Acest fotoliu-șezlong are patru picioare, iar structura include arcuri sinusoidale din oțel elastic. Tapițeria e disponibilă într-o varietate mare de culori, iar ca material se recomandă pielea ecologică.

www.magazinuldemobilă.ro
Fotoliu-șezlong Bahamas
Bahamas de la Magazinuldemobilă.ro este conceput să ia ochii. Acest fotoliu-șezlong impresionează nu doar prin dimensiune, cât mai ales prin aspectul sofisticat de relaxant al tapițeriei, din piele ecologică de calitate premium și care dă impresia unei adevărate mașinării de făcut masaj. Fotoliul-șezlong Bahamas este disponibil numai pe comandă.
Acestea sunt doar trei dintre miile de modele de fotolii-șezlong care să transforme orice living sau dormitor într-o oază de tihnă.