logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucătării retro pentru spații mici

O bucătărie mică, primitoare, caldă și perfect funcțională la standarde moderne nu trebuie să fie doar un vis frumos. Soluția este stilul retro, adaptat nevoilor contemporane din punct de vedere al spațiului, dotărilor și chiar materialelor.

www.kuechentreff.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Mai 2019

Și acestea fiind spuse, am găsit un furnizor de astfel de bucătării retro-moderne: Kuechentreff. În spatele acestui nume stă o colecție impresionantă de bucătării de lux, create în Germania de brandul Nobilia pentru clienții din România. Adică, bucătării adaptate spațiilor deloc generoase, tipice locuințelor din țara noastră.

Despre bucătăriile Kuechentreff:
Designul este personalizat de la un produs la altul, pentru a corespunde așteptărilor și preferințelor clientului. Pentru bucătăriile în stil retro-modern, materialul de bază este cel mai adesea lemnul masiv. Accentele moderne sunt date micile detalii/accesorii tehnice, menite să ușureze la maximum folosirea fiecărei piese de mobilier. Cromatica este una primitoare, luminoasă, de culori pastelate, uneori neutre, compensate de accesoriile metalice în finisaj vintage – auriu, cupru. Electrocasnicele ideale sunt cele adaptate estetic acestui stil, în primul rând adaptate cu ajutorul unor culori vibrante precum galben, turcoaz, verde, chiar roșu.

kuchentreff1-4112
Căldură și accente moderne în spațiul preferat al casei/Kuchentreff.ro
www.kuechentreff.ro
www.kuechentreff.ro

Despre furnizor:
Reprezentanța Kuechentreff din România are sediul în Ilfov și oferă clienților nu doar modele de personalizat, ci și consiliere la nivel estetic. Se asigură transportul pieselor de mobilier, montajul la domiciliu, și la cerere este disponibilă și o ofertă de electrocasnice care să se potrivească perfect bucătăriei Kuchentreff aleasă.

Publicitate
Publicitate