logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

LanaTerm – saltele din lână

Ați auzit de saltele din lână de oaie? Se produc în România, de către o companie care se ocupă de fapt cu izolații pentru casă. Izolații din... lână de oaie. Produsul este unul multifuncțional, foarte practic pentru casă.

lanaterm3-5569
 Un produs natural, multifuncțional/Lanaterm.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 August 2020

Sub denumirea Riwowi SRL se află o afacere românească inedită, din Oradea, fabricând mai multe produse pentru casă, din același material de bază – lâna de oaie. Fie că e izolație pentru casă, umplutură pentru saltele, sau interior de plapumă sau perne, LanaTerm reprezintă una dintre opțiunile cele mai sănătoase pentru locuință.

Saltelele, pilotele și pernele se fabrică din lână de oaie 100% ceea ce le asigură avantaje net superioare altor materiale îndelung folosite. Sunt ideale pentru oamenii care suferă de alergii, dar au în același timp o durată de viață mai lungă. În plus, indiferent că e vorba de saltea, pătură, pilotă sau pernă, LanaTerm are capacitatea de a absorbii vaporii de umezeală astfel încât duc la eliminarea acelei reacții neplăcute, de electricitate statică. Materialul permite pielii să respire, prevenind astfel transpirația pe durata somnului.

www.lanaterm.com
www.lanaterm.com
www.lanaterm.com

Alte produse LanaTerm, de asemenea pentru uz casnic, se regăsesc sub forma izolațiilor acustice, termice și geotextilului, un produs de uz outdoor care folosește la apărarea copacilor din livadă pe timpul iernii. Dar despre aceste funcții vom discuta într-un alt material.

Publicitate