logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Dalin, acasă la Elena Gheorghe

Mobila pe comandă este un adevărat trend care se extinde și se tot extinde în România. Trendul a ajuns și în casele vedetelor, sub formă de piese de mobilier inspirate de personalitatea celor care urmează să le folosească.

mobila_dalin_elena_gheorghe-5570
Colțar Britannia de la Dalin pentru Elena Gheorghe/Elenagheorghe.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 August 2020

Printre aceste vedete se numără și Elena Gheorghe. Ea a primit cadou de ziua ei o canapea realizată pe comandă în cadrul companiei Mobila Dalin, un cadou surpriză de la părinții săi. E vorba despre un colțar masiv ce se integrează armonios într-un living contemporan marcat de unele accente clasice, luminos, ideal pentru o persoană publică, obișnuită să aibă casa plină de invitați.

Colțarul Dalin ajuns în casa cântăreței Elena Gheorghe este o piesă de living executată pe comandă, pornind de la modelul Britannia, dar pe dimensiuni ceva mai mari, astfel încât cel puțin patru persoane să poată sta confortabil în același timp. Culoarea aleasă pentru colțarul Dalin este baby blue, un albastru pastel, plin de senzații estivale, o nuanță pe cât de luminoasă pe atât de ușor de întreținut. A fost ales să se potrivească cu tonurile marine ale tapetului și draperiilor. Materialul textil al canapelei Dalin din casa Elenei Gheorghe este de tip Aqua Clean, putând fi curățat doar cu o lavetă umedă.

Imaginea a fost postată pe contul de facebook al Elenei Gheorghe, încântată să aibă o piesă de mobilă realizată în România, cu design 100% românesc. „Când am venit din vacanță, am găsit-o acasă. E mare, frumoasă, practică și se stă super comod. Părinții mei au avut o idee genială pentru cadoul de ziua mea. Cel mai important loc din casă, unde îți petreci cel mai mult timp alături de cei dragi este fără doar și poate living-ul iar când ai o familie numeroasa îți trebuie o canapea generoasă.”

Publicitate
Publicitate