logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Royal – un dormitor cu aspect capitonat

În portofoliul unui studio de design interior din Brăila am descoperit un proiect mai puțin obișnuit – dormitorul Royal Craft, compus dintr-un set de pat și noptiere realizate în același stil... capitonat. Efectul vizual este unul de luat în seamă.

royal_craft-5563
 Pat și noptiere impozante/ABTDesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 August 2020

Pentru toți cei care visează la un dormitor elegant, cu (doar) ușoare tente clasice, dar aparte prin originalitatea detaliilor, dormitorul Royal Craft este un exemplu de inspirație. Aparține portofoliului studioului ABT Design și are toate calitățile unui set de dormitor de revistă – design, materiale, detalii.

Setul Royal Craft constă într-un pat matrimonial și două noptiere tapițate; tăblia patului se compune din două perne înalte, în același stil cu tapițeria capitonată, și reprezintă un element de maxim confort, atât vizual cât și la folosire. În rest, tapițeria patului se regăsește și în aspectul noptierelor, prevăzute cu două sertare practice. Patul dispune de ladă pentru depozitare, setul Royal Craft răspunzând necesităților nu doar estetice, ci și celor de maximă funcționalitate a dormitorului.

„Structura patului este complet din cadru metalic vopsit electrostatic, sistemul de deschidere și închidere este dat de amortizoarele prevăzute în interior, la care este adăugat un sistem de blocare manual, pentru a beneficia de extrasecuritate”, se arată pe site-ul ABT Design, la pagina de prezentare a dormitorului Royal Craft.

www.abtdesign.ro
www.abtdesign.ro
www.abtdesign.ro

Setul Royal Craft poate fi comandat în diverse variante de culoare și chiar materiale, producătorii fiind deschiși în a împlini toate cerințele clienților.

Despre ABT Design
ABT Design combină în mod fericit serviciile de fabricare mobilă cu cele de consultanță/consiliere design interior, asigurând un pachet complet pentru amenajarea locuințelor. „Meșterii noștri sunt incredibil de talentați și pasionați de ceea ce fac, executând totul manual și individual, în funcție de personalizările alese. Suntem obsesivi în a face acest lucru corect, folosind tehnici vechi, dar și noi – totul pentru a ne asigura că producem o piesă de mobilier care arată excelent, este cu adevărat confortabilă și va îmbătrâni grațios”, se arată pe site-ul ABT Design.