logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Melwood Tik – un șezlong în aer

Ce ziceți de o piesă de mobilier creată cu gândul la relaxare în orice încăpere, într-o poziție faină rău? Pornind de la ideea unui șezlong rustic, într-un atelier din Bihor a fost conceput un scaun care pare că face echilibristică.

melwood_tik-5558
Design bihorean/Manufacturabihor.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 August 2020

Este o combinație între scaun și șezlong, o combinație ingenioasă, executată de un tânăr designer din satul Budureasa, județul Bihor, în atelierul denumit Melwood Tik. Scaunul servește clar nevoii de relaxare, dar poate fi folosit și pentru un somn de după-amiază, pentru privit la televizor sau într-o mică pauză de lucru la birou – asta în cazul în care la birou există o zonă specială pentru relaxarea angajaților.

Scaunul Melwood Tik este din grindă de lemn masiv stratificat și are o formă uimitoare, ergonomică, dar un design aparent fragil. Doar aparent, pentru că în realitate șezlongul nu depinde doar de piciorul îndoit ingenios, ci își imprimă stabilitatea în talpa inferioară, putând susține persoane cu gabarit de până la 120 de kg. Dimensiunile sunt adaptate nevoii de relaxare sub soare: 200cmx63cm. Apropo, șezlongul Melwood Tik poate fi folosit indoor, cât și outdoor. Preț: 3300 ron. Se execută la comandă și timpul de execuție este de trei săptămâni.

www.manufacturabihor.ro
www.manufacturabihor.ro
www.manufacturabihor.ro

Despre Melwood Tik
Înființat în anul 2018, atelierul Melwood Tik execută mobilă la comandă pentru orice încăpere a casei. Cele mai multe dintre proiectele finalizate vizează mobilă de bucătărie, mobilă pentru living și spații depozitare. Comenzile se preiau la numărul de telefon 0740 523 609.

Publicitate